Ένας hip hop freestyle χορός μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στη νίκη

Και, πιο συγκεκριμένα, στο νέο video clip των Stavento.

Ο χορός δεν είναι ένα και μόνο πράγμα. Είναι πολλά και διαφορετικά μαζί για τον καθένα. Τρόπος ζωής, έκφραση, δημιουργία, πάθος, χαρά, άποψη, διέξοδος. Ζητήσαμε από έξι φίλες του Ladylike να χορέψουν μπροστά στο φακό και να δείξουν με τις κινήσεις τους τι σημαίνει χορός για την καθεμία.

Η Αμαλία Δουληγέρη επέλεξε να χορέψει hip hop freestyle γιατί η μουσική του συγκεκριμένου είδους την κάνει να θέλει να εκφράσει με το σώμα της ό,τι νιώθει στο άκουσμά της.

Το hip hop freestyle ξεκίνησε στο Μπρονξ της Αμερικής περίπου το 1974 σε block parties που γίνονταν στους δρόμους της πόλης. Όπως και το ίδιο το hip hop στη μουσική, αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε μέσα από τη μαύρη κοινότητα της χώρας και είναι ένα κράμα στοιχείων από τα είδη χορού breaking, locking, και popping.

Αν είσαι κι εσύ σαν την Αμαλία που δίνει ρυθμό στην καθημερινότητά της με το χορό, δεν έχεις παρά να συμμετάσχεις στο νέο διαγωνισμό των Caprice, από τις 2 έως και τις 29 Μαΐου.

Μπες στο www.capriceletsroll.gr, ανέβασε από 1 έως και 5 χορευτικές φωτογραφίες σου από οποιοδήποτε είδος χορού και μπορεί να είσαι εσύ η μία από τις τυχερές που θα δουν τις πόζες τους στο νέο video clip των Stavento "Μέρα μου γεια σου" (αποκλειστικά διαθέσιμο στα Caprice με την τεχνολογία visual Shazam από τις 2 Ιουνίου έως και τις 31 Ιουλίου).

Παράλληλα, μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση, διεκδικώντας εισιτήρια και διαμονή για 2 στο Σπλιτ της Κροατίας, για να παρακολουθήσεις από κοντά με όποιον ή όποια εσύ θες ένα από τα πιο γνωστά Dance Music Festival της Ευρώπης, στις 14,15 και 16 Ιουλίου.

Ο χορός δε χωρά περιορισμούς. Νιώσε ελεύθερη να παρουσιάσεις ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι ΕΣΥ μπροστά στο φακό και, πού ξέρεις, μπορεί αυτό να είναι αρκετό για να δεις τον εαυτό σου στο νέο video clip των Stavento "Μέρα μου γεια σου".

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ