Οι γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος έχουν υψηλότερο IQ, σύμφωνα με την επιστήμη

Οι φίλες με χυμώδες ντεκολτέ μπορούν να νιώσουν πανέξυπνες, εκτός από σέξι.

Αν έχεις μεγάλο στήθος και αντιμετωπίζεις κάποιες δυσκολίες να βρεις πουκάμισα ή μπλούζες που θα ταιριάζουν καλά με αυτό το ξεχωριστό γνώρισμά σου, τότε ήρθε η ώρα να νιώσεις δικαιωμένη, καθώς μία έρευνα αναφέρει πως οι γυναίκες με μεγάλο στήθος έχουν υψηλότερο IQ.

Η εν λόγω έρευνα διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Chicago και συμμετείχαν 1200 γυναίκες, οι οποίες χωρίστηκαν σε ομάδες ανάλογα με το μέγεθος του στήθους τους. Όλες τους, έλαβαν μέρος σ' ένα τεστ αξιολόγησης IQ και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι εκείνες με το μεγαλύτερο στήθος σημείωσαν 10 βαθμούς περισσότερο κατά μέσο όρο σε ποσοστό επιτυχίας από τις υπόλοιπες.

Το ατυχές στην έρευνα είναι ότι απλώς παρουσίασε τα δεδομένα, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες όπως γιατί οι γυναίκες με μεγάλο στήθος σημείωσαν μεγαλύτερα ποσοστά από εκείνες με το μικρό στήθος. Αυτό που όμως ξεκαθάρισε η έρευνα είναι ότι οι γυναίκες με μεγάλο στήθος στιγματίζονται πιο εύκολα ως "χαζές", περισσότερο "ανάλαφρες" ή πιο πολλά "υποσχόμενες" από εκείνες με μικρότερο στήθος.

Φυσικά, ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι όλα αυτά είναι αυθαίρετα σεξιστικά συμπεράσματα, καθώς μια γυναίκα με μεγάλο στήθος είναι απλώς αυτό: μια γυναίκα με μεγάλο στήθος. Α! Και κάτι ακόμα. Πολύ πιθανόν, μια γυναίκα με υψηλό IQ.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ