JENNIFER ANISTON

Η Jennifer Aniston και η Reese Witherspoon αποκάλυψαν ποια δίαιτα ακολουθούν κι έχουν δει αποτέλεσμα

AP Photo/Matt Sayles

Βλέπεις τη Jennifer Aniston και τη Reese Witherspoon σε κάθε τους εμφάνιση, σε κάθε τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τους ρόλο και αυθόρμητα λες: «Όχι, δεν μπορεί να είναι ίδιες με 20 χρόνια πριν» και σιωπηλά αναρωτιέσαι τι έχεις κάνει εσύ λάθος. Μερικές φορές το να διατηρήσει το νεανικό σου look είναι θέμα DNA, άλλες και ιδιαιτέρως ανάμεσα στην πολυπληθή ομάδα των celebrities είναι θέμα πλαστικού χειρουργού. Για τις δύο ηθοποιούς όμως είναι απλά θέμα τρόπου ζωής και πειθαρχίας σε ένα αυστηρότατο πρόγραμμα.

Διάβασε επίσης: Jennifer Aniston και Reese Witherspoon στην παρθενική σειρά της Apple. Το επίσημο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε

Η 50χρονη Jennifer Aniston και η 43χρονη Rachel μένουν πιστές σε μία συνταγή που περιλαμβάνει διαλειμματική νηστεία, καθημερινή κατανάλωση πράσινων χυμών και γυμναστική 6 ημέρες την εβδομάδα. Μία ημέρα την εβδομάδα την κρατούν ελεύθερη για να φάνε αυτό που θέλουν όταν το θέλουν – για την Jennifer βέβαια αυτό είναι χυμός από σέλερι, οπότε μάλλον αυτή η «ελεύθερη» μέρα δεν μεταφράζεται ποτέ σε καρμπονάρα και μιλκσέικ.

Διαλειμματική νηστεία: Tα υπέρ και τα κατά και η γνώμη της ειδικού

Οι δυο γυναίκες μίλησαν στο Radio Times και μέσα σε όλα κλήθηκαν να απαντήσουν πώς ξεκινούν την ημέρα τους και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις, αφού καμία από τις δύο δεν τρώει πρωινό. «Κάνω διαλειμματική νηστεία, οπότε κανένα φαγητό το πρωί» είπε η Jennifer Aniston και συμπλήρωσε: «Είδα μεγάλη διαφορά όταν ξεκίνησα να μην καταναλώνω στέρεες τροφές για 16 ώρες». Η Reese Witherspoon πρόσθεσε: «Πίνω απλά έναν πράσινο χυμό και καφέ το πρωί». «Η Jen ξέρει τόσα πολλά για την υγεία και την διατροφή που πάντα στρέφομαι σε εκείνη. Είναι τέλεια στο να δίνει συμβουλές ευεξίας» είπε χαρακτηριστικά.

Η Jennifer Aniston παλιότερα κατανάλωνε 5 γεύματα την ημέρα για να διατηρηθεί σε φόρμα αλλά πλέον είναι μία από τους πολλούς διάσημους που ακολουθούν τη διαλειμματική νηστεία. Η ίδια για να διευκολυνθεί να μην φάει τίποτα για 16 ώρες, φροντίζει να κοιμάται μέχρι τις 9. Σε αντίθεση με εκείνη η συνάδελφός της σηκώνεται στις 5.30 και στις 7.30 ξεκινά την προπόνησή της. «Μάλλον το κάνω 6 φορές την εβδομάδα αυτό». Η Jennifer Aniston γυμνάζεται 5 φορές την εβδομάδα ενώ την ημέρα που δεν κάνει διατροφή ξεκινά την ημέρα της με χυμό από σέλερι, διαλογισμό και γυμναστική.

AP Photo/Tony Avelar

AP Photo/Tony Avelar

Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στην σειρά The Morning Show και εκεί θα μπορείς να θαυμάσεις τα αποτελέσματα της σκληρής προσωπικής δουλειάς τους, στην εικόνα τους. Οι δύο συμπρωταγωνίστριες ωστόσο, προσπαθούν να μη μένουν στην εικόνα και μίλησαν επίσης για την ενίσχυση των γυναικείων φωνών και δημιουργών στη δουλειά τους. «Μπαίνουμε σε μία εποχή όπου οι γυναικείες φωνές είναι σημαντικές για το Hollywood, γιατί οι γυναίκες βλέπουν διαφορετικά τα πράγματα τώρα», είπε η Reese Witherspoon τονίζοντας ότι τώρα αντιμετωπίζονται ακόμα και οι ίδιες πιο σοβαρά σαν δημιουργοί και παραγωγοί.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Matt Sayles