ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Eyeliner: 3 κόλπα από το Tik Tok αποκλειστικά για αρχάριες

Αν το project eyeliner και cat eye look φαντάζει πιο δύσκολο κι από το να ανέβεις αύριο κιόλας στον Όλυμπο (πάντα με μία δόση υπερβολής), το Tik Tok είναι εδώ για να κάνει τα πράγματα πιο απλά και τη ζωή μία αρχάριας ευκολότερη.

 

 

Αν λοιπόν δεν είσαι makeup expert, αλλά πρωτάρα με το eyeliner, στο TikTok θα βρεις πολλά πρακτικά tricks που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ένα όμορφο cat eye look ακόμη κι αν δεν έχεις σταθερό χέρι! Παρακάτω θα βρεις τρία από τα πιο αγαπημένα μας κόλπα.

Με τη βοήθεια του οδοντικού νήματος

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το υγρό eyeliner και οδοντικό νήμα. Αρχικά περνάς με το μαύρο eyeliner το οδοντικό νήμα και στη συνέχεια το τοποθετείς στην εξωτερική γωνία των ματιών σου, σαν στάμπα, δημιουργώντας δύο γραμμές, που στην ουσία αποτελούν το περίγραμμα του cat eye look. Στο τέλος γεμίζεις με το eyeliner και διορθώνεις τις όποιες ατέλειες.

Κάνε το κόλπο με το τσιμπιδάκι για τα μαλλιά

Σ’ αυτή την περίπτωση, θα χρειαστείς ένα τσιμπιδάκι για τα μαλλιά. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να περάσεις eyeliner στο τσιμπιδάκι- στην άκρη του- και να το ακουμπήσεις αμέσως στην εξωτερική γωνία των ματιών σου. Μ’ αυτόν τον τρόπο, το τσιμπιδάκι λειτουργεί ως ένα είδος στάμπας, δημιουργώντας την τέλεια γωνία. Στο τέλος, γέμισε με το eyeliner για να την τελειοποιώντας την.

Το trick των τριών γραμμών

Τα πράγματα απλά. Σχεδιάζεις απλά τρεις κάθετες γραμμές στην εξωτερική γωνία του πάνω βλεφάρου σου, ξεκινώντας από τη μέση προς τα έξω. Φρόντισε η πρώτη γραμμή να είναι πιο μικρή σε μήκος, ενώ, η τελευταία, μεγαλύτερη. Στη συνέχεια, συνέδεσε τις γραμμές ενώνοντας τις κορυφές τους. Τέλος, γέμισε με το eyeliner και δημιούργησε τη γωνία.