CELEBRITY STYLE

Ελένη Μενεγάκη: 3 φορές που ντύθηκε στα χρώματα της άνοιξης

Instagram.com/elenimenegaki/

Μετά έναν ήδη όχι και τόσο βαρύ χειμώνα, ο ερχομός της άνοιξης φέρνει έναν ενθουσιασμό στις ζωές μας, μια εποχή του χρόνου που συνδέεται με μια χαλαρότητα. Ο καιρός είναι ζεστός- αλλά όχι αφόρητα ζεστός-, οι μέρες είναι ηλιόλουστες και μεγάλες και τα βράδια έχουν τη σωστή δόση ψύχρας. Ο ανάλαφρος καιρός, έχει αντίκτυπο όχι μόνο στην ψυχολογία και το ντύσιμό μας, πράγμα που μας επιτρέπει να γίνουμε πιο δημιουργικοί με το στιλ μας: από την έξυπνη χρήση των layers που κάνουμε για τις εμφανίσεις μας, μέχρι τα πιο έντονα prints και χρώματα που εντάσσουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Το χρώμα είναι ένας συνήθης τρόπος για να κάνουμε τις εμφανίσεις μας πιο ανοιξιάτικες και σε αυτό μας βοηθάει η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας άνθρωπος που δεν λέει ποτέ «όχι» στο χρώμα, είτε είναι φθινόπωρο, είτε άνοιξη και αυτό επιβεβαιώνει το ντύσιμό της όλο τον χρόνο.

Η Ελένη Μενεγάκη λέει «ναι» στο χρώμα

Μια ματιά να ρίξεις στον λογαριασμό της στο Instagram και θα δεις το χρώμα να πρωταγωνιστεί, είτε με πιο προφανή τρόπο, είτε μέσα από fun συνδυασμούς που πειραματίζονται περισσότερο με τη μόδα. Η έξυπνη χρήση του χρώματος που κάνει, μας υπενθυμίζει ότι οι έντονες αποχρώσεις φοριούνται όλο τον χρόνο. Οι πιο πρόσφατες εμφανίσεις της, είναι ένα καλό παράδειγμα αυτής της λογικής και μάς εμπνέουν τόσο ώστε να το συμπεριλαμβάνουμε και εμείς πιο συχνά στις εμφανίσεις μας.

Επιλέξαμε, λοιπόν, 3 looks της παρουσιάστριας που είναι το ιδανικό #inspo για να συμπεριλάβουμε κι εμείς το χρώμα στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας. Μέσα από τα χρώματα του τιρκουάζ, του ροζ, αλλά και των παστέλ (που έχουν συνδεθεί πολύ με την ανοιξιάτικη μόδα), η Ελένη Μενεγάκη έχει τις τέλειες προτάσεις για να κάνουμε τα καθημερινά μας σύνολα, πιο fun και ανοιξιάτικα.

Φουλ του παστέλ

Ο πιο εύκολος τρόπος να συμπεριλάβεις το χρώμα στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου, είναι μέσω της μονοχρωμίας. Επιλέγοντας δε, παστέλ αποχρώσεις, όπως το baby blue ή το κίτρινο ή το λιλά, όπως έκανε η Ελένη Μενεγάκη, θα προσφέρεις μια σοφιστικέ διάθεση σε ένα άκρως ανοιξιάτικο look.

Ελένη Μενεγάκη: Συνδύασε τις έντονες αποχρώσεις με τις ουδέτερες

To λευκό αποτελεί συχνά κάτι σαν «λευκό καμβά» όταν θέλουμε να συνδυάσουμε φορέσουμε έντονα χρώματα ή prints, με πιο ασφαλή τρόπο. Η παρουσιάστρια έκανε αυτό ακριβώς. Όταν, λοιπόν, δεν ξέρεις πώς να φορέσεις μια έντονη απόχρωση, το λευκό είναι μια καλή λύση. Ένα παντελόνι και matching παπούτσια με ένα τοπ σε bold χρώμα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να βάλεις το χρώμα στα καθημερινά σου looks.

Mix & Match

Τα prints που περιλαμβάνουν διάφορα χρώματα στο μοτίβο τους, είναι για κάποιους μια «δύσκολη πίστα», ως προς το styling. Αν δεν ξέρεις πώς να φορέσεις ένα τέτοιο ρούχο, πάρε παράδειγμα από την Ελένη Μενεγάκη: επέλεξε ένα χρώμα από τις διαφορετικές αποχρώσεις που έχει print και φόρεσε σύνδυασέ το με ένα ρούχο στο ίδιο χρώμα. Η παρουσιάστρια για παράδειγμα, ταίριαξε το φωτεινό μπλε χρώμα που έχει το print της φούστας της, με ένα πουλόβερ στο ίδιο χρώμα, προσφέροντας αρμονία στο σύνολό της.