ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε 20 περιποιήσεις σώματος ή προσώπου στο EONIA Spa

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας επιτείνουν το στρες και την κούραση. Αυτό που ζητάτε είναι στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης κι εμείς το ξέρουμε καλά και έχουμε φροντίσει για αυτό. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και μπορεί να είστε μία από τις τυχερές που θα κερδίσουν μία από τις 20 περιποιήσεις προσώπου ή σώματος στο EONIA Spa. Τι σας προσφέρουμε; Ενυδάτωση προσώπου ή θεραπεία σύσφιξης σώματος με υπέρηχο. Η κάθε θεραπεία διαρκεί 60 λεπτά.

 

Η κλινική δέρματος και υγείας, ΕΟΝΙΑ, προσφέρει σήμερα υπηρεσίες ιατρικής αισθητικής υψηλής ποιότητας στοχεύοντας στο βέλτιστο αποτέλεσμα για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Εισάγοντας στην ελληνική αγορά τα πιο σύγχρονα επιτεύγματα της και ακολουθώντας καινοτόμα ιατρικά πρωτόκολλα, η ΕΟΝΙΑ προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις που ανακουφίζουν και χαρίζουν αυτοπεποίθηση.

Στο χώρο της κλινικής, βρίσκονται επιστήμονες πολλών ειδικοτήτων, ιατροί και πλαστικοί χειρουργοί, αισθητικοί και φυσιοθεραπευτές για να συμβουλεύσουν ξεχωριστά τον καθένα από εσάς για τη βέλτιστη θεραπεία που αναζητά και επιθυμεί.

Η ΕΟΝΙΑ εδώ και δύο χρόνια είναι σταθερά προσηλωμένη στην πρωτοπορία της κοσμητικής ιατρικής. Ιατρικά πρωτόκολλα αδυνατίσματος, σύσφιξης, τοπικού πάχους αλλά και αντιγήρανσης, λάμψης και αναζωογόνησης είναι στη διάθεση κάθε ανθρώπου που τολμάει και εμπιστεύεται τους ειδικούς για να αλλάξει το σώμα του και να σταματήσει το χρόνο στο πρόσωπο του.

Επισκεφθείτε το μαγικό χώρο της ΕΟΝΙΑ και μάθετε τι είναι αυτό που χρειάζεται περισσότερο το δέρμα σας, το πρόσωπό σας, το σώμα σας.