ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε ταξίδι στο Λονδίνο για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας “Η Μαίρη Πόπινς Επιστρέφει”

Μία από τις πιο αγαπημένες ταινίες των παιδικών μας χρόνων, η θρυλική Μαίρη Πόπινς, μία παραμυθένια ιστορία για μικρούς αλλά και μεγάλους, επιστρέφει μετά από 54 χρόνια τον ερχόμενο Δεκέμβριο με πρωταγωνιστές την Emily Blunt, τη Meryl Streep, τον Colin Firth, την Angela Lansbury κ.ά. Στις ελληνικές αίθουσες κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου από την Feelgood.

Η επιστροφή της διάσημης νταντάς εκτυλίσσεται 25 χρόνια μετά την πρώτη ταινία. Η Jane κι ο Μichael Banks, δεν είναι πια παιδιά, έχουν πλέον μεγαλώσει και ο καθένας χαράζει τη δική του πορεία στη ζωή. Η Jane (Emily Mortimer) είναι ακτιβίστρια και μάχεται για τα δικαιώματα των εργαζομένων, ενώ ο Michael (Ben Wishaw), ο οποίος έχει χάσει τη γυναίκα του,  παλεύει να μεγαλώσει μόνος του τα τρία παιδιά του στο περίφημο σπίτι της οδού Κερασιάς. Τα δύο αδέλφια αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να χάσουν το σπίτι τους και κάπου εκεί εμφανίζεται ως από μηχανής θεά η λατρεμένη του Mary Poppins, με τη βοήθεια της Topsy, μίας φανταστικής ξαδέρφης που ζει σε έναν ανάποδο κόσμο και υποδύεται η Meryl Streep! Κάπου ανάμεσα σε όλους, συναντάμε ξανά και τον Mr. Dawes Jr., τον οποίο ενσαρκώνει ο Dick Van Dyke, ο μοναδικός ηθοποιός της πρώτης ταινίας “Mary Poppins” που παίζει και στο πολυαναμενόμενο sequel

 

H Disney σε συνεργασία με την Feelgood Entertainment δίνει τη δυνατότητα σε 1 άτομο και τον/την συνοδό του να ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να παρακολουθήσουν τη λαμπερή ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας, στις 12 Δεκεμβρίου! Λάβε μέρος στον διαγωνισμό για να διεκδικήσεις την ευκαιρία να ζήσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία, παρέα με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Στο πακέτο του διαγωνισμού συμπεριλαμβάνονται τα εξής:

– 2 εισιτήρια για την επίσημη red carpet πρεμιέρα

– 2 αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Λονδίνο-Αθήνα σε οικονομική θέση

– 1 διανυκτέρευση για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο

Ο νικητής του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου και θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα.

O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ. ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΡΥΦΑΛΑΚΗ!