ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε προσκλήσεις και δώρα για την ταινία “Δύσκολες Ώρες Στο El Royale”

Επτά άγνωστοι, ο καθένας με ένα κρυμμένο μυστικό, συναντιούνται στο Ελ Ροαγιάλ της Λίμνης Τάχο, ένα ερειπωμένο ξενοδοχείο με σκοτεινό παρελθόν. Κατά τη διάρκεια μιας μοιραίας νύχτας, όλοι θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία για λύτρωση… πριν όλα πάνε κατά διαόλου.

Οι Κρις Χέμσγουορθ, Τζον Χαμ, Ντακότα Τζόνσον, Τζέφ Μπρίτζες και Σίνθια Ερίβο πρωταγωνιστούν σε ένα καστ πολλών αστέρων στο «Δύσκολες Ώρες στο Ελ Ροαγιάλ».

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και δες σε avant premiere το πολυαναμενόμενο φιλμ του Drew Goddard την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στις ώρα 20.30 (προσέλευση 20.00) στον κινηματογράφο Novacinema Odeon Μαρούσι ή κάνε δικά σου τα πιο φανταστικά συλλεκτικά δώρα (μπρελόκ, σουβέρ, σημειωματάρια και φλασκιά), βγαλμένα μέσα από την ατμόσφαιρα της ταινίας.   

 

Ένα ξενοδοχείο γεμάτο μυστικά. Μια τελευταία ευκαιρία για λύτρωση. «Δύσκολες Ώρες στο Ελ Ροαγιάλ» από τις 18 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από την ODEON.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό του Ladylike για να διεκδικήσεις μία από τις 4 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere  ή ένα από τα 4 kits με αναμνηστικά δώρα της ταινίας.

 

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη 16 Οκτωβρίου.