ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε μία τσάντα Le Pandorine

Χρειάζεσαι μία τσάντα στιλάτη, εύχρηστη και να ταιριάζει με όλα και για όλες τις ώρες; Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσεις μία τσάντα από τη χειμερινή συλλογή της Le Pandorine. Τα χρώματα συνδυάζονται πολύ εύκολα και τα κρόσσια δίνουν μία ιδιαίτερη πινελιά.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό

Το concept της συλλογής Φθινόπωρο Χειμώνας 2016/2017 είναι mix & match, ένα concept το οποίο εμπλουτίζει τον κόσμο της Le Pandorine, χαρίζοντας του έναν πιο κοσμοπολίτικο  χαρακτήρα, εμπνευσμένο από  ξεχωριστές τάσεις δίνουν ζωή σε τολμηρά statement κομμάτια μέσα στη συλλογή.

Οι συνδυασμοί δεν περιορίζονται μόνο στο ύφασμα και τα υπόλοιπα υλικά, αποτελούν ένα πραγματικό κολάζ από τσάντες που μέσα από ένα παιχνίδι με τα υλικά, το σχεδιασμό και τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες και τα ευφάνταστα patterns, πετυχαίνουν την απόλυτη λειτουργικότητα της τσάντας, η οποία ταυτόχρονα συμβαδίζει με τη μόδα.

Τα quotes για ακόμα μία φορά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον αντισυμβατικό κόσμο της Le Pandorine.

Η διαφορετική ερμηνεία του mix&match παιχνιδιού εκφράζεται από cult κομμάτια που εναλλάσσονται μεταξύ των best sellers και των ανανεωμένων σχεδίων της συλλογής.

Η Le Pandorine μιλάει ξεκάθαρα και άμεσα για την πολυπλοκότητα, τη μοναδικότητα και το μεγαλείο του γυναικείου σύμπαντος και αποτελεί τον εκπρόσωπο «των μυστικών τους που δε αποκαλύπτουν οι γυναίκες». Η κάθε συλλογή ανακαλύπτει ένα νέο τρόπο να εκφράσει αυτή την αποστολή, όχι μόνο με τα πρωτότυπα σχέδια, αλλά κυρίως με τις καινοτόμες τεχνικές, τα υλικά, τις νέες τάσεις, τη χρήση των όγκων και τα χρώματα.