Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Πυγμαλίων-Ωραία μου Κυρία"

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε προσκλήσεις.

 

Tο Ladylike.gr σου προσφέρει 15 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Πυγμαλίων-Ωραία μου Κυρία", στο Θέατρο Πάνθεον, Πειραιώς 166, Αθήνα.

 - 5 διπλές προσκλήσεις για την Πέμπτη 23/02 στις 19.00

 - 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 24/02 στις 20.30

 - 5 διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 25/02 στις 20.30 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής.

 

Πρόκειται για μια αριστουργηματική κομεντί – ένα ρομάντζο με χιούμορ και συναίσθημα που εστιάζει στην προσπάθεια ενός διανοούμενου καθηγητή Γλωσσολογίας στο Λονδίνο του 1912 να μεταμορφώσει μια άξεστη ανθοπώλισσα από το Κόβεντ Γκάρντεν σε μια κυρία της υψηλής κοινωνίας… Ο καθηγητής Ουίλιαμ Χίγγινς βάζει στοίχημα ότι μπορεί να μετατρέψει ένα λαικό αμόρφωτο κορίτσι, την Ελίζα Ντούλιτλ, σε πραγματική αριστοκράτισσα έτσι που κανείς να μην καταλάβει την καταγωγή της… Η εκπαίδευση της Ελίζας αρχίζει φυσικά με πολλά προβλήματα και αναποδιές μιας και δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να φτιάξεις έναν καινούργιο άνθρωπο μέσα σε έξι μήνες… Σε αυτήν την “κωμική” διαδικασία της μεταμόρφωσης επιστρατεύονται και άλλοι, όπως ο φίλος του καθηγητή Χίγγινς , η μητέρα του και πολλοί ακόμα….

Κάποια στιγμή η Ελίζα είναι έτοιμη να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στη μεγάλη δεξίωση της Πρεσβείας. Θα καταφέρει αυτό το “χαμίνι” του Κόβεντ Γκάρντεν να πείσει για νεαρή αριστοκράτισσα εκ Παρισίων, όπως την παρουσιάζουν; Και πώς περιπλέκονται ακόμα περισσότερο τα πράγματα όταν ο αλαζονικός και σνομπ καθηγητής Χίγγινς αρχίζει να ερωτεύεται το δημιούργημά του;

Το “Ωραία μου Κυρία” είναι μια τρυφερή κομεντί εποχής που ξεχειλίζει από χιούμορ, συναίσθημα, τρυφερότητα αλλά και καυστικά σχόλια του συγγραφέα για την αστική τάξη της εποχής του….

Ημέρες και Ώρες παραστάσεων (έως και 19/2/2017): Τετάρτη, Πέμπτη στις 8:00μ.μ. – Παρασκευή, Σάββατο στις 9:00μ.μ. – Κυριακή στις 7:00μ.μ.

Ημέρες και Ώρες παραστάσεων (από 22/2/2017): Τετάρτη, Πέμπτη στις 7:00μ.μ. – Παρασκευή, Σάββατο στις 8:30μ.μ. – Κυριακή στις 7:00μ.μ.

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ