ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Κερδίστε 2 τσάντες Carpisa για την Ημέρα της Μητέρας

Η Ημέρα της Μητέρας θα σε βρει στο πατρικό σου. Με άδεια χέρια; Θα πας με το καλύτερο δώρο για τη μαμά σου. Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Ladylike.gr και μπορεί να είσαι η μία από τις δύο τυχερές που θα κερδίσουν από μία τσάντα Carpisa. Κι αν θες κι άλλο μπορείς να μπεις στο Instagram της Carpisa και να διαλέξεις αυτή με την οποία θα γίνεται ''αυτοκόλλητες''.

#1

 

#2

 

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό

Carpisa Summer 2017

Πηγή δημιουργίας για τη συλλογή της Carpisa Καλοκαίρι 2017 είναι η Αφρική. Η Μαύρη Ήπειρος, με τη μοναδική φύση της, τις ακτές της, τις πολλαπλές εθνικότητες, τα χρώματά της και τη μοναδική της ατμόσφαιρα.

Η Carpisa επαναπροσδιορίζει το σαφάρι με σύγχρονες τσάντες πόλης σε εξευγενισμένες γραμμές και bon ton στιλ για την καθημερινότητά μας.

H επιτυχής συνεργασία συνεχίζεται για τέταρτη συνεχή σαιζόν, με την Penelope Cruz να είναι μούσα και σχεδιάστρια του κορυφαίου ιταλικού οίκου, και μαζί με την αδερφή της Monica, υπογράφουν ακόμη μία αποκλειστική capsule συλλογή από πέντε υπέροχες σειρές, με ξεχωριστά σχέδια και χρώματα, Pop – Africa είναι η πηγή έμπνευσης για τις καλοκαιρινές σειρές, που φέρνουν φρέσκο αέρα στο στιλ μας παίρνοντας χρώματα και διασκεδαστικά στοιχεία από τα αφρικaνικά παζάρια του Λάγος και του Κονγκό.

Η αφρικανική παράδοση αναβιώνει στις υφάνσεις και στις λεπτομέρειες των αρκετών σειρών της συλλογής.  Στοιχεία όπως οι τρέσες και οι ραφές θυμίζουν τα αυθεντικά κοσμήματα της φυλής των Μασάι.

Ισχυρή πηγή έμπνευσης είναι και τα ζώα της Αφρικής, καθώς τα τυπώματα κροκοδείλου, στρουθοκαμήλου και πύθωνα περιλαμβάνονται σε όλη τη συλλογή, σε διάφορες χρωματικές αποχρώσεις.