ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση “Χιονάτη στον Πάγο”

Το πιο αγαπημένο παραμύθι επιστρέφει σε μια υπερπαραγωγή στον πάγο από τα αστέρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, για όλη την οικογένεια από τις 18 έως τις 23 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Ταεκβοντο) κι από τις 26 έως και τις 30 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Τα φετινά Χριστούγεννα το κλειστό του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στην Αθήνα και το Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη υποδέχονται τα αστέρια του καλλιτεχνικού πατινάζ,  σε μία υπερπαραγωγή που ξετυλίγει το διαχρονικό και πολυαγαπημένο παραμύθι της Χιονάτης. Το κλασικό παραμύθι μεταφέρεται  στον πάγο με χορό, ακροβατικά, εντυπωσιακά σκηνικά και θεατρικά εφφέ, δημιουργώντας ένα αριστούργημα που αποθεώνεται από εκατομμύρια μικρούς και μεγάλους θεατές.

Σε μια τεράστια παγοπίστα 800 τμ η διάσημη ιστορία του παραμυθιού ξετυλίγεται πάνω στον πάγο.  Ένας από τους μεγαλύτερους θιάσους χορού στον πάγο έρχεται στην Αθήνα για μια παράσταση που θα σας μείνει αξέχαστη! Μια μαγική εμπειρία!

Η «Χιονάτη στον πάγο» είναι μια παράσταση γεμάτη ενέργεια, κέφι, μουσική, παραμυθένια σκηνικά και εκθαμβωτικές χορευτικές φιγούρες πέρα από κάθε λογική: ξέφρενες περιστροφές, ακροβατικά, φλεγόμενα χούλα χουπ – όλα εκτελεσμένα με απόλυτη ακρίβεια και συγχρονισμό από το σύνολο των Russian Ice Stars, την αφρόκρεμα των Ρώσων χορευτών στον πάγο.

Όλα τα στοιχεία του παραδοσιακού παραμυθιού των Αδελφών Γκριμ, η κακιά βασίλισσα, ο μαγικός καθρέφτης, το δηλητηριασμένο μήλο και η όμορφη βασιλοπούλα που περιμένει το βασιλόπουλο να τη ζωντανέψει, έχουν εμπνεύσει δημιουργούς κάθε είδους τέχνης και έχουν αγαπηθεί από πολλές γενιές σε όλο τον κόσμο.

Η παραγωγή είναι της αγγλικής εταιρίας Deplidge Productions, η οποία εξειδικεύεται σε μεγάλες παραγωγές στον πάγο που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια. Η ίδια εταιρία με τους Russian Ice Stars μας είχε παρουσιάσει πριν δύο χρόνια το “Peter Pan on Ice”, που είχε αποθεωθεί από εξήντα χιλιάδες μικρούς και μεγάλους θεατές  στο Κλειστό του Π. Φαλήρου. Οι παραστάσεις της Deplidge Productions περιοδεύουν όλο τον κόσμο τα τελευταία 25 χρόνια και έχουν αποσπάσει αποθεωτικές κριτικές από κοινό και κριτικούς.

Ειδικά για τη θεαματική χορογραφία της Χιονάτης, η Deplidge συνέπραξε με τον σπουδαίο Ιταλό χορογράφο Cavalieri Giuseppe Arena, τον καλλιτέχνη που χορογράφησε την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τορίνο το 2006, ενώ η ξεσηκωτική πρωτότυπη μουσική είναι του διάσημου –επίσης Ιταλού– συνθέτη Silvio Amato.

Διασκεδαστική, ονειρική μα πάνω απ’ όλα μια παράσταση που αφηγείται μια αθάνατη ιστορία στην πιο συναρπαστική παράσταση στον πάγο για όλη την οικογένεια, αποκλειστικά στο Ταεκβοντο και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης!

Μια εκθαμβωτική παράσταση που με την ομορφιά και την κομψότητά της θα συγκλονίσει όλη την οικογένεια!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε μία από τις 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Πέμπτης 20/12 στις 19:30.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη 18/12.