ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5 τυχερές θα κερδίσουν ένα beauty kit με 3 προϊόντα 3INA & 1 μακιγιάζ

H φιλοσοφία του brand 3INA “one size fits all” είναι αυτή που το κάνει ξεχωριστό. Πάντα πιστή στο moto της, η 3INA δείχνει αφοσίωση στις νέες τάσεις, διεγείρει τη δημιουργικότητα και πιστεύει στην αυθεντικότητα και την ειλικρινή έκφραση. Όλα αυτά είναι τα συστατικά που δημιούργησαν την νέα συλλογή ''THE BESTSELLERS'', μία σειρά από μοναδικά προϊόντα που έχουν αγαπηθεί και έχουν ψηφιστεί ως τα καλύτερα.

Οι συνθέσεις μεγάλης διάρκειας, τα αυθεντικά προϊόντα και το λειτουργικό design σε συνδυασμό με την εύκολη εφαρμογή κάθε προϊόντος είναι αυτό που τα ξεχωρίζει και τα κάνει απαραίτητα εργαλεία στο μακιγιάζ σου έτσι ώστε να μπορείς καθημερινά να εκφράζεσαι μέσα από αυτό, χωρίς περιορισμούς.

Τώρα λοιπόν, το Ladylike.gr και τα 3INA σου δίνουν τη ευκαιρία να είσαι μία από τις 5 τυχερές που θα αποκτήσουν ένα beauty kit με 3 hot προϊόντα από τη συλλογή ”THE BESTSELLERS” καθώς και ένα μακιγιάζ αξίας 30ευρώ.

Αναλυτικά τα προϊόντα:

– Ένα από τα προϊόντα που επελέγησαν στα Sunday Times Style Beauty Awards 2017, το Cream Eyeshadow 312 ήταν από νωρίς ένα από τα αγαπημένα των beauty addicts. Ένα περλέ dusky pink που μπορεί να φορεθεί στα βλέφαρα για ένα magnetic, αδιάβροχο χρώμα ή φορεμένο στα ζυγωματικά ως highlighter για ένα έξυπνο beauty-hack!

 

– H 3INA έχει πλέον μια εντυπωσιακή συλλογή 600 προϊόντων, αλλά το Longwear Lipstick αποτελεί ένα hero product από το ξεκίνημα του.

 

– Sold-out για μήνες, το Highlighter 201 προσφέρει ακαταμάχητη λάμψη, δημιουργώντας ένα λαμπερό πέπλο ακτινοβολίας πάνω στην επιδερμίδα.

 

Είτε το στιλ σου είναι διακριτικό, πολύχρωμο, μινιμαλιστικό, εκφραστικό ή με διάθεση για πειραματισμούς, η collection “THE BESTSELLERS” περιέχει τα πάντα τόσο για ένα basic καθημερινό μακιγιάζ, όσο και για statement looks με μεγάλη διάρκεια και χωρίς περιορισμούς!

 

*Την collection “THE BESTSELLERS” μπορείς να τη βρεις σε όλα τα καταστήματα 3ΙΝΑ.