CELEBRITIES

10 Έλληνες που θα θέλαμε να δούμε γυμνούς

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά το γκρο πλαν στα οπίσθια του Nick Bateman, ήρθαμε αντιμέτωπες με μια θλιβερή διαπίστωση: ελάχιστοι διάσημοι στην Ελλάδα τολμάνε γυμνές φωτογραφίσεις. Δεν είναι, όμως, κατάσταση αυτή. Πρέπει να μπει ένα τέλος στην αδικία. Το ωραίο είναι για να μοιράζεται (έστω σε μορφή εικόνας) και να θαυμάζεται. Κάνουμε, λοιπόν, δημόσια έκκλιση για τα παρακάτω διάσημα streap tease.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ

 

Πολύ παλιότερα είχαμε δει τον Αντώνη Κανάκη παρέα με την ομάδα του Comfuzio ολόγυμνο σε εξώφυλλο περιοδικού. Αλλά πρόσφατο λαχταριστό υλικό δεν υπάρχει. Από όσο έχουμε δει στην παραλία, το σώμα του είναι εξαιρετικό και πολύ θα θέλαμε όταν παίζει ρακέτες εκεί στη Χαλκιδική να του πέσει το μαγιό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ

 

Από που να ξεκινήσεις και που να καταλήξεις με αυτή την περίπτωση, είναι και δύο μέτρα παλικάρι. Το σώμα του είναι εξαιρετικό και ναι, παραδεχόμαστε ότι θα θέλαμε να δούμε τους γυμνασμένους του γλουτούς. Για ευνόητους λόγους.

ΑΚΗΣ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ

Δεν είναι μυστικό ότι ο Άκης Πετρετζίκης έχει ωραίο σώμα. Όμως, τις μόνες φορές που τον βλέπουμε με μαγιό είναι στα περιοδικά με τη βοήθεια τον παπαράτσι. Γιατί; Γιατί Άκη Πετρετζίκη δεν ποζάρεις όπως σου αρμόζει με το ωραίο σου το σώμα, να σε θαυμάσουμε;

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ

 

Θέλουμε μια φορά να δούμε τον Χριστόφορο γυμνό να υποδύεται τον εαυτό του. Φτάνει πια με το γυμνό για χάρη της τέχνης.

ΟΡΦΕΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ

 

Να παραμείνουμε στον χώρο της υποκριτικής και να ζητήσουμε από τον Ορφέα Αυγουστίδη να ποζάρει για εμάς γυμνός. Είναι τόσο ωραίο παιδί, με εξαίρετο σώμα. Ο γυναικείος πληθυσμός έχει ανάγκη εκείνον και την σέξι παρουσία του – ειδικά τώρα που ζεσταίνει ο καιρός.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ

 

Με μια γρήγορη βόλτα στο προφίλ της Ρούλας Ρέβη στο Instagram, διαπιστώνουμε ότι είναι περήφανη που ο άντρας της αρέσει. Επομένως, γιατί όχι, να μας πόζαρε και γυμνός; Τέτοια κορμοστασιά να κρύβεται κάτω από ρούχα και μαγιό;

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Ω, ήταν τυχαίο! Συμπρωταγωνιστής με τον Τότσικα, ο Ανδρέας Γεωργίου θα θέλαμε επίσης να κάνει ένα streap tease για τα μάστια μας μόνο. Αν το συνδυάσουν παρέα κανένα πρόβλημα δε θα είχαμε. Δε φταίμε εμείς που είναι τόσο ωραίοι άντρες.

ΝΙΚΟΣ ΑΛΙΑΓΑΣ

 

O Νίκος Αλιάγας είναι πια 47 ετών και εμείς από καθαρή περιέργεια θέλουμε να δούμε πως είναι το σώμα του. Μόνο για αυτό, μόνο! Ορκιζόμαστε!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

 

Θα ξεχάσουμε εμείς εκείνη τη διαφήμιση στην οποία εμφανιζόταν ημίγυμνος να διαφημίζει… Εχμμ τι να διαφημίζει; Ρολόγια ναι. Ε δε μπορούμε να την ξεχάσουμε. Θέλουμε κι άλλες αντίστοιχες πόζες, χωρίς μαγιό βέβαια.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ

 

Είναι από τους όμορφους τερματοφύλακες διεθνώς (και φυσικά δεν βλέπουμε ποδόσφαιρο αλλά είναι τόσο ωραίος που δεν αμφιβάλουμε ότι ισχύει η προηγούμενη πρόταση). Τον θέλουμε γυμνό!