CELEBRITIES

To post αυτού του μπαμπά για την πρώην γυναίκα του, έγινε viral για τον πιο σωστό λόγο

Ο Billy Flynn Gadbois είναι ένας μπαμπάς - πρώην σύζυγος - άντρας, παράδειγμα προς μίμηση, δεν έγινε άλλωστε viral τυχαία. Ο λόγος; Η υποδειγματική του συμπεριφορά απέναντι στην πρώην γυναίκα του και τα παιδιά του.

Τι ακριβώς τον κάνει τόσο σπουδαίο; Το ότι την ημέρα που η πρώην γυναίκα του και μητέρα των παιδιών του είχε γενέθλια, έκανε κάποια πράγματα για εκείνη που κανένας άλλος δε θα έκανε για μια  γυναίκα με την οποία δεν είναι πια σε σχέση.

Είναι τα γενέθλια της πρώην γυναίκας μου σήμερα, οπότε σηκώθηκα νωρίς και πήγα λουλούδια, κάρτες και ένα δώρο στα παιδιά για να της τα δώσουν και τα βοήθησα να της φτιάξουν πρωινό. Ως συνήθως, κάποιος με ρώτησε γιατί κάνω ακόμα για εκείνη τέτοια πράγματα. Με ενοχλεί αυτό, οπότε θα σας εξηγήσω.

Μεγαλώνω δύο μικρούς άντρες. Το παράδειγμα που τους δίνω για το πώς συμπεριφέρομαι στη μαμά τους, θα διαμορφώσει σημαντικά το πώς βλέπουν και συμπεριφέρονται στις γυναίκες, αλλά και το πώς βλέπουν τις σχέσεις. Νομίζω ακόμα περισσότερο στη δική μας περίπτωση που είμαστε και χωρισμένοι. Οπότε αν δεν δίνετε στα παιδιά σας το παράδειγμα της σωστής συμπεριφοράς σε μια σχέση, συνέλθετε. Ξεπεράστε το και γίνετε το παράδειγμα. Είναι πολύ σημαντικότερο αυτό, από εσάς τους ίδιους.

Μεγαλώστε καλούς άντρες. Μεγαλώστε καλές γυναίκες. Σας παρακαλώ. Ο κόσμος τους χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ“.