CELEBRITIES

Γιατί ο Robbie Williams τρελαίνει τις γυναίκες

Robbie Williams. Ένα όνομα, μια ιστορία, πολλές αναμνήσεις. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Πόσο θέλει να νιώσει την πραγματική αγάπη; Τη μαϊμού του; Την εμμονή του με τους αγγέλους; Τη στροφή του σε πιο τζαζ εκτελέσεις;

Απ’ όπου κι αν τον πιάσεις, ο Robbie είναι ένα μουσικό φαινόμενο, μια ιδιοφυΐα, ένας σέξι και ταλαντούχος performer που πάντα θα κερδίζει τις εντυπώσεις – κυριότερα των γυναικών.

Δεν καταλαβαίνεις το γιατί; Θα στο πούμε με λόγια απλά και καθημερινά. Όσο μπορούν φυσικά οι λέξεις να σταθούν αντάξιες του μεγέθους του (no pun intended).

Πάνω απ’ όλα άνθρωπος για τη Ναταλί Σαϊτάκη

Τα λόγια περιττεύουν για το ταλέντο του Robbie Williams. Ξεχώριζε στους Take That (παρότι ο δικός μου αγαπημένος ήταν ο Gary, άλλο αυτό) και κατόπιν έκανε μια τεράστια καριέρα, που συγκρίνεται μόνο με την καριέρα “δεινοσαύρων” της ποπ. Τον Robbie τον ξεχωρίζω, όμως, για ένα ακόμα πράγμα, πέραν της φωνής, της σκηνικής παρουσίας του και της καλλιτεχνικής του ύπαρξης: πέρασε από εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις, γλίτωσε από τα ναρκωτικά μετά από πολλά χρόνια χρήσης, στη διάρκεια των οποίων είχε πρακτικά συμβιβαστεί με το γεγονός ότι αργά ή γρήγορα θα πέθαινε και, κυρίως, πάλεψε και παλεύει ακόμα με μια πολύ δύσκολη ασθένεια, τη διπολική διαταραχή. Αποδεικνύοντας ότι η σοβαρή ασθένειά του και η πρώην χρήση ναρκωτικών δεν τον εμποδίζει από το να δουλέψει, να τραγουδήσει, να χαρεί την οικογένειά του. Με δυο λέξεις: να ζήσει.

Ο Robbie τρελαίνει τη Σάββια Σιάτη ειδικά όταν είναι γυμνός

Ο Robbie Williams ή αλλιώς Πίτερ ή Μαξιμίλιαν έχει την τάση να γυρνάει με όλο και πιο λίγα ρούχα, μόνο από αυτό πως να μην τον λατρεύεις; Έχει μια φωνή, με υπέροχη χροιά και τα τραγούδια του είναι δυναμικά. Ακούς το ”Let me entertain you” και το ”feel’… και τρελαίνεσαι!

H Μυρτώ Μπεχράκη ξεχωρίζει (και) την προφορά του

Μετά από ώριμη σκέψη κατέληξα ότι αγαπώ το Robbie διότι: 
1) έχει κάτι έκφυλο και παράλληλα κάτι γλυκό (και ναι.. όταν είδα τα βιντεάκια του στο μαιευτήριο έλιωσα.)

2) he is so fucking hot!!

3) that British accent… oh Lord.

4) αυτοσαρκάζεται

5) βρίζει, αλλά το κάνει με ένα τέτοιο τρόπο που δεν ενοχλεί (ps: γενικά δεν μ’αρέσει όταν βρίζουν)

6) he has gone through shit and (hopefully) came clean

Αυταααααα!!! Robbie… please do entertain us!!!

Η Ιωάννα Παχούλη βρίσκει τον Robbie αλλόκοτα γοητευτικό

Έχει αυτήν την τρέλα στο μάτι όταν πιάνει το μικρόφωνο (καλά και χωρίς αυτό) που σε κάνει να κολλάς. Αυτήν την χαρακτηριστική φωνή που δεν θα μπερδέψεις ποτέ με καμία, αυτά τα τραγούδια “ύμνους” που σε κάνουν να αναρωτιέσαι “Καλά, για μένα το έγραψε;” Ο Robbie είναι ένας και μοναδικός, δεν χρειάζεται καν το επίθετό του για να συνεννοηθούμε. Και μπορεί ο ίδιος να απάντησε σε πρόσφατη συνέντευξη του πως δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που κάνει τόσο κόσμο να τον λατρεύει (“Ποτέ δεν αντιλαµβάνοµαι απόλυτα γιατί αρέσει σε µερικούς ανθρώπους αυτό που κάνω. Είµαι, βέβαια, πάρα πολύ ευγνώµων κι ας µην κατάλαβα ποτέ γιατί έρχονται να µε δουν”), παρ’όλα αυτά, εμείς οι αιώνιες θαυμάστριές του, είμαστε εδώ για να του το εξηγήσουμε το Σάββατο.

Η Κάλλια Καστάνη θα μπορούσε να κάνει μια ατελείωτη λίστα με λόγους

Mπορώ να σκεφτώ 15, 25 ή 105 λόγους γιατί ο Robbie Williams είναι υπέροχος, αλλά θα αρκεστώ σε μόλις 5:

1. Γιατί είναι ένα αυθεντικά κακό παιδί, ένας ακραίος, αυτοκαταστροφικός αλήτης που κατέβηκε ως την Κόλαση και γύρισε πίσω. Κι αυτό είναι ερεθιστικό.

2. Γιατί ακόμα και όταν λανσάρει το προφίλ του «μετανοημένου αμαρτωλού» καταφέρνει να κάνει κάθε του performance να μοιάζει με ξέφρενη, ηλεκτρική, απολαυστική. ακραία ερωτική εμπειρία.

3. Και μιλώντας για μετανοημένους, εγώ βρήκα τα βιντεάκια του από την αίθουσα τοκετού της γυναίκας του, αδιανόητα αστεία. Αλλά το τραγούδι που έγραψε για την κόρη του («Go Gentle»), με έκανε να κλάψω.  

4. Για λόγους αριθμητικούς : είναι ο πιο εμπορικός ποπ Βρετανός τραγουδιστής του 21αιώνα. Έχει πουλήσει περισσότερα από 80.000.000 άλμπουμ σε όλο τον κόσμο. Έχει κερδίσει 17 Βrit Awards. Έχει μπει στο βιβλίο Γκίνες, αφού το 2006, πουλήθηκαν 1,6 εκατομμύρια εισιτήρια για τις συναυλίες της -τότε- παγκόσμιας περιοδείας του. Σε μία μόλις μέρα. Θέλετε κι άλλα ;

5. Γιατί πιστεύει στους εξωγήινους – λέει πως τους έχει δει. Κι επίσης γιατί το «Μe and my monkey», είναι μια κομματάρα που σε στέλνει σε άλλο σύμπαν. 

Το παρανοϊκό του βλέμμα τρελαίνει τη Δέσποινα Δημά

Στην περίπτωση του Robbie οι επιστήμονες βρέθηκαν με τα χέρια στην ανάταση από πολύ νωρίς. Τα πράγματα δυσκολεύουν όταν ζητούνται οι λόγοι που κάνουν εμάς τα κορίτσια να πέφτουμε στα πατώματα για χάρη του. Το παρανοϊκό βλέμμα νομίζω είναι το στοιχείο που ξεπερνά όλα τα υπόλοιπα. Φωνή εξαιρετική, περφόρμανς μία από τα ίδια, τατουάζ σέξι και χαμόγελο ”κόψιμο ποδιού”. Το βλέμμα όμως; Το βλέμμα αγαπητές μου είναι που τα ισοπεδώνει όλα. Μάτια γκρι-μπλε-πράσινα σαν τα νερά των Παξών. Δεν ξέρεις αν σε σιχαίνεται, σε λατρεύει, σε ποθεί ή θέλει να πέσει σε ύπνο βαθύ από τη βαρεμάρα του. Αυτό το μη προσδιορίσιμο με κάνει να φωνάζω Robbie εσύ superstar.

 

Κάπως σέξι για τη Μαρία Τζωρτζάκη

Fan δεν είμαι, να εξηγούμαστε. Όμως δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι ο τύπος είναι αυτό που λέμε σταρ. Ούτε μπορώ να παραβλέψω την απολαυστική αυτή διαστροφή που βγαίνει από τα μάτια του, από κάθε κίνηση του κορμιού του. Βέβαια δεν μπορώ και να ξεχάσω ότι έχει προέλθει από boy band. Όμως αφού έχει πει και τον ύμνο Me and My Monkey αλλά και την διασκευή του φρανκσινατρικού Something Stupid συγχωρείται κάπως γι’ αυτό. Είναι το κακό (πάντα, όσο και αν μεγαλώνει) παιδί που λέει πως μετάνιωσε για τις αμαρτίες του, κάτι που όπως και να το κάνεις είναι κάπως σέξι. Όπως και το στραβό χαμόγελό του. Που τώρα που το σκέφτομαι ίσως να έπρεπε να αρχίσω από αυτό.

Καθόλου ανόητος για τη Μάριον Παλιούρα

Ο μόνος ”κλαρινογαμπρός” που έχω βρει ποτέ σέξι είναι ο Ρόμπι. Τον έχω μέσα στην καρδιά μου από τα ερωτικά σκιρτήματα του δημοτικού που κάθε ωραίο αγοράκι ήθελα να μου τραγουδήσει το ”Something Stupid”, αλλά το έκανε μόνο ο Ρόμπι. Έκλαιγα με το ”Feel” και το ”Angels”, και χόρευα ενώ φώναζα ”Εσύ είσαι ο βασιλιάς” στο ”King of the Bongo”. Το τελειωτικό χτύπημα ήταν το ”Swings both ways”. Τίποτ’ άλλο δε με νοιάζει, αρκεί να μη σταματήσει να κάνει μουσική. Όχι ό,τι κι ό,τι μουσική. Αυτήν εδώ από κάτω. Κι εμείς θα ουρλιάζουμε σαν τρελές κάτω από τη σκηνή. Σαν άλλες Minnie Moochers.

Ο Robbie είναι η Linda για τη Νίκη Χάγια

Τα παιδικά μου χρόνια τα έχουν σημαδέψει ο Michael Jackson και οι Take That. Εντάξει, τώρα που τα λέμε και το μαλλί του frontman των Europe μου είχε κάνει κάτι, αλλά ας μην το κάνω θέμα. Τον Robbie τον Williams που λες τον θυμάμαι με το μαλλί καπελάκι και το σώμα 16χρονου που πήγαινε δεν πήγαινε γυμναστήριο και από τότε μου άρεσε πολύ. Να ήταν τα μάτια του τα τσαχπίνικα, το μεγάλο του το στόμα, το πώς κουνιόταν…δεν ξέρω. Μετά πάλι μου άρεσε πολύ που ήταν ανήσυχο πνεύμα και λίγο μαύρο πρόβατο (θυμάσαι που παράτησε το boy band στα κρύα του λουτρού και κόντευε να του στραβώσει ο στόμας (που έλεγε και η γιαγιά μου) του Gary Barlow;) και γιόρτασε τη σόλο καριέρα του με το Freedom. Πόσο μεγάλος ήσουν βρε Robbie μου; Για να μην θυμηθώ την εποχή εκείνη που ήταν σαν να είχε φάει όλο το Rat Pack και είχε βγάλει την αλμπουμάρα Swing When You’re Winning ή τότε που κούνουσε τους γοφούς τους και τραγουδούσε φορώντας ένα βρακί με στάμπα το λιοντάρι “I don’t wanna rock dj” . Ο Robbie δεν είναι απλά ένας καταπληκτικός καλλιτέχνης, είναι ένας χαμαιλέοντας. Είναι η Linda Evangelista της μουσικής βιομηχανίας.