CELEBRITIES

Κι όμως αυτός ο άντρας δεν είναι 30 χρονών αλλά 50!

Πριν λίγο καιρό συζητούσαμε το φαινόμενο Lure Hsu, την γυναίκα από την Ταϊβάν, που σύντομα θα γίνει 42 ετών αλλά η εξωτερική της εμφάνιση θυμίζει 18χρονο κορίτσι. Σε περίπτωση που δεν την θυμάσαι, τσέκαρε τη φωτογραφία που ακολουθεί (και δεν θελήσεις να βουτήξεις σε ένα κουβά με αντιρυτιδική κρέμα να μην ξαναδώ Game of Thrones).

A post shared by(@lurehsu) on

Σοκ, σωστά; Πώς θα σου φαινόταν τώρα αν σου έλεγα ότι το φαινόμενο του ”Δεν πρόκειται να γεράσω ποτέ bitches”, που θα έκανε έξαλλες από ζήλια τις Madeline και Helen από την ταινία ”Death Becomes her” συναντάται και στο αντίθετο φύλο; Να σου συστήσω τον ChuanDo Tan, τον άντρα που βλέπεις στην κεντρική φωτογραφία του post, ο οποίος ΔΕΝ είναι 25 χρονών, ούτε καν 30 ή 35 ΑΛΛΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ.

Μισός αιώνας έχει περάσει από πάνω του και δεν υπάρχει ΙΧΝΟΣ ρυτίδας, κούρασης, μαύρων κύκλων. Πώς; ΠΩΣ; Και μην μου πείτε ότι έχει κάνει απλά botox, γιατί αυτό δεν αρκεί για να διατηρείς τόσο φρέσκια επιδερμίδα στα 50 σου!

Καλησπέρα ChuanDo, πες μου λίγο τι μάσκα ενυδάτωσης κάνεις και αν χρησιμοποιείς αντιγηραντικό ορό στα μάτια; (Δεν κατάφερα να πάρω το βλέμμα σου από τους κάτω κοιλιακούς του, ε; Damn it).

Ας απολαύσουμε, λοιπόν, ξανά τους κάτω, πάνω, πέρα, δώθε κοιλιακούς του.

Αλλά, ας συζητήσουμε λίγο τη ρουτίνα ομορφιάς του, γιατί πραγματικά με ενδιαφέρει να μάθω πώς να μειώσω τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια.

Π Ω Σ Γ Ι Ν Ε Τ Α Ι;