CELEBRITIES

Crash Test: Είναι τελικά οι Δεξιοί πιο όμορφοι από τους Αριστερούς;

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην βουλευτής και υπουργός Γεώργιος Βουλγαράκης, έκανε ένα tweet το οποίο έχει μια κάποια επιστημονική βάση, άρα και εγκυρότητα(;).

Πανευρωπαϊκά λοιπόν, οι Δεξιοί είναι πιο όμορφοι από τους Αριστερούς, και παρόλο που εμείς δεν έχουμε καμία διάθεση να πάμε κόντρα στους ερευνητές, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μικρό crash test χρησιμοποιώντας παραδείγματα πολιτικών αλλά και καλλιτεχνών, προκειμένου να δούμε κατά πόσο αυτά τα συμπεράσματα βρίσκουν εφαρμογή και στη χώρα μας.

ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Αλέξης Τσίπρας

Tρία περιοδικά τον έβαλαν στην πεντάδα των πιο sexy πολιτικών παγκοσμίως, δε γίνεται να λείπει από αυτή τη λίστα του Ladylike – παρόλο που δεν ξέρω κατά πόσο όντως του αξίζει αυτή η θέση.

Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Ο πρώην βουλευτής, οικονομολόγος, σύζυγος της Ράνιας Τζίμα και πατέρας, είναι μια από τις πολύ δυνατές συμμετοχές της Αριστεράς σε αυτό το Crash Test. Γαβριήλ, πιστέυω θα κρίνεις το αποτέλεσμα.

Δημήτρης Τζανακόπουλος

Ο 34χρονος δικηγόρος, Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είναι μια τίμια συμμετοχή της Αριστεράς στα Καλλιστεία απέναντι στη Δεξιά. Παρόλ’ αυτά, δύσκολα θα την ξελασπώσει βγάζοντας λανθασμένη την έγκυρη πανευρωπαϊκή έρευνα που επικαλείται ο Γεώργιος Βουλγαράκης.

Κλέων Γρηγοριάδης

Παρόλο που δήλωσε πως δε θα ξαναψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, ο Κλέων Γρηγοριάδης δηλώνει ένθερμα με κάθε ευκαιρία ότι θέλει μια αριστερή κυβέρνηση. Ήταν, είναι και θα είναι μια πολύ γοητευτική παρουσία στα εκλογικά κέντρα (και όχι μόνο).

Μίλτος Πασχαλίδης

Ο Μίλτος έχει δηλώσει ανοιχτά Αριστερός, ενώ θα θεωρούσε τίτλο τιμής τον χαρακτηρισμό “κομμουνιστής”. Βρίσκεται σε αυτή τη λίστα προς τέρψη των πιο εναλλακτικών κοριτσιών, χωρίς να διεκδικεί κάποια ιδιαίτερη νίκη για την “παράταξή” του.

Νίκος Βουρλιώτης

Έχει δηλώσει πως είναι “ΚΚΕ – το κόμμα σου λαέ”, κι έτσι ο NiVo και η πιο brutal φιλοσοφία ζωής και εμφάνισης που έχει υιοθετήσει, δίνουν έναν άλλο αέρα στο “team Ομορφόπαιδα Αριστεράς”. Άλλωστε σε μια εικονική μάχη με τους Δεξιούς, είναι ο μόνος που θα μπορούσε να εμπνευστεί βαθυστόχαστα συνθήματα.

Νίκος Παππάς

Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο Νίκος Παππάς βρίσκεται σε αυτή τη λίστα για το πολύ δυναμικό προφίλ τριών τετάρτων του, αλλά και επειδή κατόρθωσε να αποκτήσει μια θέση η οποία δημιουργήθηκε για εκείνον. 

Γιώργος Κιμούλης

Στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα και αλοίμονο αν έλειπε από αυτή τη λίστα ο Γιώργος Κιμούλης. Μαζί με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ίσως καταφέρει να ξελασπώσει την φήμη των Αριστερών.

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Εντελώς συναισθηματικά, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έχει ήδη την πρωτιά στις καρδιές μας γιατί ποτέ καμιά δεν ξεχνά τον Προσκυνητή. Είναι όμως αυτό αρκετό για να νικήσει τους αντιπάλους του;

ΔΕΞΙΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ένα συμπαθητικό χαρτί της παράταξης των Δεξιών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίρνει αρκετούς πόντους “ομορφάδας” γιατί πάντα οι ηγετικές φυσιογνωμίες θα έχουν ένα κάτι που αρέσει στις γυναίκες. Μάλλον.

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Για κάποιες, ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου έπρεπε να βρίσκεται σε αυτή τη λίστα. Αδιάφορη συμμετοχή των Δεξιών στο Crash Test. Λυπάμαι Μιλτιάδη.

Κώστας Μπακογιάννης

Μετά την συνειδητοποίηση της εμφανέστατης ομοιότητας του Κώστα Μπακογιάννη με τον Σκρατ από το Ice Age, η συμμετοχή του στο Crash Test απέκτησε μεγαλύτερη βαρύτητα. Στα συν θα μπει οπωσδήποτε και το λέγειν του.

Ρένος Χαραλαμπίδης

Δεν ξέρω αν βρίσκεται επάξια σε αυτή τη λίστα, αλλά η γοητεία του Ρένου Χαραλαμπίδη έχει να κάνει με τη φωνή του, τα “Φτηνά Τσιγάρα” και τον κύριο Καλημέρη. Δυνατή συμμετοχή της Δεξιάς.

Αντώνης Ρέμος

Λόγω της συνάντησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Αντώνης Ρέμος βρήκε μια θέση σε αυτή τη λίστα. Όταν τραγουδάει έχει αρκετές πιθανότητες να μας πείσει ότι οι Δεξιοί είναι πιο όμορφοι από τους Αριστερούς. Τότε μόνο.

Βασίλης Κικίλιας

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έχει υπάρξει και επαγγελματίας μπασκετμπολίστας κι έτσι το αθλητικό του “φιζίκ” τον βάζει με πολλή άνεση σε αυτό το Crash Test. Οι Δεξιοί φίλαθλοι τον επευφημούν και στοιχηματίζουν ότι θα σκοράρει.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Ο πιο φέρελπις νεανίας της Δεξιάς παράταξης των Καλλιστείων, είναι ο Κωνσταντίνος. Το χαμόγελό του και το χιούμορ του, τον βάζουν επάξια σε αυτή τη λίστα.

Θοδωρής Ζαγοράκης

Ο Θοδωρής έχει βάλει πριν πολλά χρόνια γκολ στις καρδιές μας. Πολύ δυνατή συμμετοχή των Δεξιών, αφού είναι και η μόνη που έχουν σε Ευρωβουλευτή – κάτι στο οποίο υστερεί το team των Αριστερών.

Άρης Σπηλιωτόπουλος

Αν και έχει γκριζάρει, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν χάνει ποτέ τη γοητεία του. Από τις πιο διαχρονικές συμμετοχές των Δεξιών στα καλλιστεία ομορφιάς απέναντι στην Αριστερά.

Αποτελέσματα

Παρόλο που και τα δύο teams έπαιξαν πολύ δυνατά και με διαφορετικά χαρτιά το καθένα, έρχονται σε ισοπαλία κι αυτό γιατί κανένας από τους παραπάνω κυρίους δεν μπήκε στην καρδιά μας ως υποστηρικτής της τάδε ή της δείνα πολιτικής παράταξης. Για την ακρίβεια η ενασχόλησή τους με την πολιτική, είναι ίσως αυτό που τους αφαιρεί “ποντάκια” γοητείας και τους κάνει λιγότερο αρεστούς. Κύριε Βουλγαράκη λυπάμαι, η ψήφος σας δεν είναι ικανή να σας φορέσει το στέμμα και την κορδέλα αυτή τη φορά.