CELEBRITIES

Οι πιο σέξι Έλληνες πολιτικοί της τελευταίας 15ετίας

Το περιοδικό People ανακοίνωσε τους πιο σέξι εν ζωή άντρες αυτού του κόσμου. Υπήρξαν και επιμέρους κατηγορίες για να βάλεις το σέξινες και τη σκέψη σου σε μία τάξη. Τα 'μαθες; Στην 5άδα των πιο σέξι πολιτικών και ο δικός μας Αλέξης Τσίπρας. Δε φτιάχτηκε αδίκως το σύνθημα ''Εμπρός Αλέξη για μια Ελλάδα σέξι''. Έπιασαν τόπο τα δίστιχα και μπήκε στη λίστα ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Για να πούμε την αλήθεια το πολιτικό σκηνικό της χώρας πάντα είχε να προσφέρει γοητευτικές ανδρικές παρουσίες ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης.

Και για να μην πάμε πολύ μακριά και ανοιχτούν βιβλία ιστορίας και μπει στην κουβέντα το μουστάκι του Ελευθέριου Βενιζέλου και το σαγηνευτικό βλέμμα του Ιωάννη Καποδίστρια θα περιοριστούμε στην τελευταία 15ετία.

Η γκάμα είναι ευρεία για να καλύψει όλα τα γούστα. Πάρθηκαν γνώμες πολλών γυναικών για να καταλήξουμε. Σε ακούω να λες ”Μα αυτόν;” Σκέψου πως με το δικό σου ”μα αυτόν” κάποια άλλη μπορεί να λιώνει, σβήνει, χάνεται (#τηςυπερβολής).

Άντρες με τύπο και στιλ. Άλλοι πιο προσεγμένοι κι άλλοι πιο χαλαροί. Το στιλ παίζει καθοριστικό ρόλο για αυτό και τα επικοινωνιακά ”χτίζουν” την εικόνα με γνώμονα τις αντιδράσεις των ψηφοφόρων. Θα μου πεις και καλά θα κάνεις πως δεν τους ψηφίζουμε για τα ωραία τους μάτια αλλά και η πρώτη εντύπωση μετράει. Σύμφωνα με την Tricia Pickett, ερευνήτρια του Πανεπιστημίου του Όρεγκον αρκούν μόνο 15 δευτερόλεπτα για να σχηματίσεις άποψη για αυτόν που έχεις απέναντί σου.

Πού καταλήγουμε; Πώς η αυτοπεποίθηση είναι η αρχή και το τέλος. Αν ο άντρας διαθέτει τότε η μισή δουλειά έχει γίνει.

Πέτρος Γερουλάνος

Χρήστος Παπουτσής

 

Δημήτρης Αβραμόπουλος

 

Βασίλης Κικίλιας

 

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

 

Θανάσης Παφίλης

 

Γαβριήλ Σακελλαρίδης

 

Τάσος Μεγαλομύστακας 

 

Σταύρος Θεοδωράκης

 

Άκης Τσοχατζόπουλος

 

Νίκος Σηφουνάκης

 

Δημήτρης Τζανακόπουλος

 

Μάκης Μπαλαούρας

 

Πέτρος Τατσόπουλος

 

Γιάννος Παπαντωνίου

 

Βύρων Πολύδωρας

 

Γιάννης Βαρουφάκης

 

***Διαφωνίες και προσθήκες δεκτές