CELEBRITIES

7 άντρες που θα διαγράψουν το χρέος (στο μυαλό μας)

Επειδή στην πραγματικότητα τα 100 πρώτα χρόνια είναι δύσκολα, τουλάχιστον στα όνειρα ας τα κάνουμε εύκολα. Και πώς γίνεται αυτό; Αφήνοντας το νου να παρασυρθεί από γυμνασμένους δικέφαλους, γραμμωμένους κοιλιακούς, δυο πράσινα μάτια, μερικά πλούσια μαλλιά. Ναι, μερικές φορές είμαστε επιφανειακές, αλλά δεν φταίμε εμείς. Το χρέος φταίει.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ

Ηλίας Αβαντήρας

στις

Ο Ηλίας είναι μοντέλο (τι άλλο θα μπορούσε να είναι με τέτοιο πρόσωπο και σώμα) και δουλεύει για τους μεγαλύτερους οίκους του κόσμου μεταξύ των οποίων των Giorgio Armani και τους Dsquared2. Και μόνο να τον κοιτάς  αρκεί για να ξεχάσεις τον κόφτη δαπανών.

Jesse Williams

 

O Jesse είναι ετών 34 (35 θα γίνει στις 5 Αυγούστου) και στο ζώδιο είναι Λέων. Είναι μοντέλο, ηθοποιός και ακτιβιστής. Αν κάτι σου λένε αυτά τα μάτια (και το στέρνο) είναι γιατί τον έχεις δει στο Grey’s Anatomy, όπου υποδύεται τον Dr. Jackson Avery. Ιδανικός να τον κοιτάς όταν ακούς τη λέξη Eurogroup. Τουλάχιστον να σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι για τον σωστό λόγο.

Eddie Redmayne

 

Ο Βρετανός ηθοποιός, που έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στο Λονδίνο είναι η εναλλακτική μας πρόταση που θα σε απαλύνει τον πόνο σου κάθε φορά που θα διαβάζεις κάτι για το επικαιροποιημένο μνημόνιο. Ρομαντικό και άξιο αγόρι έχει πρωταγωνιστήσει στο Κορίτσι από τη Δανία.

Tom Hardy

στις

 

Με τον εμφανέστατα ωραίο Tom δεν θα ξεχάσεις μόνο το χρέος. Θα ξεχάσεις και το όνομά σου. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο, ότι έχει γραφτεί και κείμενο στο LadyLike για τον Tom με τον τίτλο “Tom Hardy, I wanna be your dog“.

Kit Harington

στις

 

Τι και αν στην πραγματικότητα τον λένε Kit. Στην καρδιά μας θα μείνει για πάντα ως Jon Snow. Και από τη στιγμή που ο Jon αναστήθηκε, μπορεί να αναστήσει και εμάς. Θα κάψουμε τα μνημόνια. Summer is coming

Justin Trudeau

 

O πρωθυπουργός του Καναδά, ετών 44, πατέρας, φεμινιστής και κούκλος είμαστε σίγουρες ότι θα έκανε την Ελλάδα την καλύτερη χώρα του κόσμου. Προς το παρόν το κάνει μόνο στα όνειρα μας. Δώστε του τη Βουλή όλη δική του τώρα.

Lasse Matberg

στις

 

Ο Lasse δεν είναι ηθοποιός (θα μπορούσε), δεν είναι μοντέλο (θα μπορούσε), δεν είναι πατέρας των παιδιών μας (μακάρι να μπορούσε). Είναι Νορβηγός αξιωματικός του ναυτικού, ετών 30 όπως στο Instagram έχει κάνει πάταγο. Είμαστε σίγουρες ότι το ίδιο θα έκανε και με το “κούρεμα” του χρέος.