VIRAL

Σε αυτή την ομάδα μπάσκετ γυναικών πρέπει να είσαι τουλάχιστον 80 ετών

"Αν είσαι τουλάχιστον 80, μπορείς να σταθείς και να περπατάς, τότε έλα στην ομάδα μας", λέει μία από τις υπέροχες κυρίες που παίζουν μπάσκετ στην ομάδα γυναικών μπάσκετ "Splash Sisters".

H ομάδα αυτή βρίσκεται στο San Diego και καλωσορίζει όλες τις γυναίκες που νιώθουν πως όσο κι αν έχουν μεγαλώσει, μπορούν ακόμα να γυμναστούν και να διασκεδάσουν.

“Η άθληση είναι τα πάντα. Ευτυχία, φιλίες, άσκηση, ευεξία, βγαίνουμε από το σπίτι. Κάνουμε τόσα πολλά πράγματα επίσης. Πάμε κινηματογράφο, θέατρο, σε συναυλίες και σε αγώνες μπάσκετ”, λέει η Meg Skinner, 92 ετών.

Η διάθεσή τους για ζωή και ο ενθουσιασμός τους για το άθλημα, τις έχει κάνει διάσημες παγκοσμίως κι έτσι βοηθούν στο να αλλάξει και η πεποίθηση του κόσμου ότι οι μεγαλύτεροι άντρες και γυναίκες δε μπορούν να αθλούνται. “Χάρη στο San Diego, έχουμε ένα μέρος όπου οι γυναίκες μπορούν να ζήσουν τις επιθυμίες τους με έναν πιο ανταγωνιστικό τρόπο και να προκαλέσουν τους εαυτούς τους να είναι ανταγωνιστικές”, λέει η Kirsten Cummings, η οποία τυχαίνει να είναι και πρώην επαγγελματίας παίκτρια μπάσκετ.

Αν μη τι άλλο, παρακολουθώντας τες να τα σπάνε στο γήπεδό και να κοντεύουν τον έναν αιώνα ζωής, ξέρεις ότι ποτέ δεν είναι αργά να κυνηγήσεις τα όνειρά σου.