VIRAL

Οι φωτογραφίες “πριν και μετά” αυτής της γυναίκας θα σε πείσουν ότι οι αριθμοί στη ζυγαριά δε σημαίνουν τίποτα

Δεν ξέρω σε πόσες από εσάς έχει συμβεί, αλλά εγώ είμαι μία από αυτές. Αν αυτή η πρόταση δεν έβγαλε νόημα (που δεν έβγαλε μην κοροϊδευόμαστε), θα εξηγήσω ακολούθως. Όταν ξεκινάει κανείς γυμναστική από εκεί που δεν το έκανε παλιότερα, δεν είναι ούτε πολύ εύκολο, ούτε πολύ γρήγορο να φανεί στη ζυγαριά του. Πράγμα που μπορεί να είναι κάπως απογοητευτικό - τουλάχιστον στην αρχή. Η λύση είναι στη viral φωτογραφία που θα δεις.

Η Αdrienne Osuna λοιπόν, είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και fitness blogger από την Καλιφόρνια. Πέρασε πολλά χρόνια να παλεύει με δίαιτες και με το σωματικό της βάρος, μέχρι που αποφάσισε να εγκαταλείψει την εμμονή της με τη ζυγαριά, οπότε και είδε ουσιαστικά αποτελέσματα στο κορμί της – τα οποία εννοείται πως δεν είχαν να κάνουν με την απώλεια βάρους.

Η ίδια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μία εικόνα με το πριν και το μετά την ενασχόλησή της με τη γυμναστική και τα βάρη. Η διαφορά στο σώμα της είναι τεράστια, αλλά στη ζυγαριά της είναι μόνο ένα κιλό. Όπως λέει κι εκείνη, αναδιαμορφώνει το κορμί της, χάνει λίπος και παίρνει μυική μάζα.

Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα έλεγα στον εαυτό μου να σταματήσει τις δίαιτες. Πήγαινε στο γυμναστήριο και σήκωσε μερικά βάρη. Ο αριθμός στη ζυγαριά δεν έχει καμία σημασία, αφού δε σε κάνει περισσότερο ή λιγότερο όμορφη, δυνατή ή επιτυχημένη. Μια υγιής σχέση με το φαγητό και το να ριζώσει μέσα σου η επιθυμία να γυμνάζεσαι τακτικά, θα σε ωφελήσει πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε δίαιτα“.

Λέει πως ερωτεύτηκε τα βάρη και γυμνάζεται περίπου τέσσερις φορές την εβδομάδα. Από τότε που ξεκίνησε να το κάνει, έχει χάσει πόντους, έχει πέσει τρία νούμερα, αλλά η ζυγαριά έχει μετακινηθεί ελάχιστα σε σχέση με αυτή την αλλαγή. “Καθόλου δίαιτα, μόνο βάρη, που είναι αναερόβια και χρησιμοποιούν το αποθηκευμένο λίπος σαν καύσιμο, αλλά και διακοπτόμενη αποχή από το φαγητό, η οποία στοχεύει επίσης στο αποθηκευμένο λίπος, ειδικά αυτό της κοιλιάς και την πρωτεΐνη. Έχασα λίπος και κέρδισα μύες, γεγονός που δεν μετέβαλλε σχεδόν καθόλου το βάρος μου”.

Μήπως λοιπόν να φας και να κάνεις καμια βόλτα από το γυμναστήριο;