VIRAL

Η αλήθεια πίσω από την τέλεια selfie, θα σε κάνει να δεις την πιο sexy πλευρά σου

Όταν βλέπεις μια τέλεια selfie στο instagram ή το facebook, δε θα μου φανεί απίστευτο αν μου πεις ότι νιώθεις άσχημα που εσύ δεν μπορείς να βγεις έτσι σε κάποια φωτογραφία.

Η βροχή από αψεγάδιαστα πρόσωπα και υπέροχα κορμιά στα social media, είναι η μάστιγα των καιρών μας, η οποία όσο καλό κάνει στην αυτοπεποίθηση και την σχέση που έχει η “τέλεια” κοπέλα με τον εαυτό της, άλλο τόσο κακό κάνει, στις υπόλοιπες, φυσιολογικές και όχι και τόσο τέλειες γυναίκες που μπορεί να την ακολουθούν.

Κάτι τέτοιο σκέφτηκε και η Tova Leigh, μία blogger η οποία ανέβασε μια selfie στo instagram, και έκανε πανικό: πολλά Likes, κοπλιμέντα και σχόλια που την έκαναν να χρησιμοποιήσει τη φωτογραφία αυτή ως profile picture στο Facebook. Λίγο καιρό μετά αποφάσισε να μοιραστεί στη σελίδα της το “backstage” αυτής της φωτογράφισης, μαζί με ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.

Την περασμένη εβδομάδα μοιράστηκα την “τέλεια” selfie στο Instagram (η μικρή εικόνα στα αριστερά). Απέσπασε πολλά likes, οι φίλοι μου έλεγαν ότι είμαι sexy και την έκανα ακόμα και profile picture στο Facebook. Σήμερα, μοιράζομαι το “behind the scenes” αυτής της φωτογραφίας.

Πώς ακριβώς ήμουν όταν τραβήχτηκε, χωρίς 20 προσπάθειες προκειμένου να βγει σωστή, χωρίς να κόψω τα σημεία που δε μου αρέσουν και χωρίς να προσθέσω το φίλτρο που σε ομορφαίνει.

Βλέπεις, το Σαββατοκύριακο διάβασα ένα άρθρο για το πώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι νιώθουν κατάθλιψη και ανασφάλεια εξαιτίας όλων αυτών των “τέλειων” ανθρώπων στα social media, τους οποίους περνούν και για αληθινού.

Λοιπόν, πρέπει να σου πω κάτι: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Με την κοιλιά που έχω από την εγκυμοσύνη, την κυτταρίτιδα, τα εσώρουχα της γιαγιάς  και το κενό ανάμεσα στα μπούτια μου που δεν υπάρχει! Καμία σχέση με το τέλειο, σέξι κορμί που μου υπαγορεύουν τα κοινωνικά standards, αλλά με ένα κορμί με ατέλειες το οποίο είναι υπέροχο γιατί είναι αληθινό και είναι δικό μου.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα δεις μια “τέλεια” εικόνα στο Instagram ή το Facebook και θα νιώσεις άσχημα, θυμήσου τα εξής:

Τα social media είναι γεμάτα σκατά.

Είσαι όμορφη ακριβώς όπως είσαι.

Και δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από το να είσαι αληθινή“.