Η 6χρονη fashion blogger που έχει λεύκη είναι το παράδειγμα που πρέπει να μιμηθείς σήμερα

Η Maya είναι η πιο inspirational πιτσιρίκα που έχεις δει ποτέ.

Κάποιες φορές, χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο να μας πει τα αυτονόητα, ώστε να ξαναπιστέψουμε στον εαυτό μας. Κάποιες φορές αυτός ο άνθρωπος μπορεί να είναι κάποιος που δε φανταζόμασταν ποτέ. Σε αυτό το θέμα, θα σου συστήσω τη Maya Johnson, η οποία αν και μόλις έξι ετών, ξέρει πολύ καλά τι έχει σημασία στη ζωή.

Η Maya είναι έξι χρονών και έχει λεύκη. Παράλληλα ξέρει ότι αυτή η δερματική πάθηση, δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο για τίποτα στη ζωή της, αφού στηρίζει σθεναρά ότι έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο, και θα το κάνει. (Και γιατί όχι άλλωστε;)

 

 

Η Winnie Harlow, διάσημο top model με λεύκη, ξεχώρισε την εξάχρονη Maya χάρη στη δύναμη του instagram και την ανέβασε στα stories της - κάπως ετσι την είδα και εγώ - κι έτσι όλο και περισσότερος κόσμος ακολουθεί τη μικρή που έχει ίσως περισσότερο attitude και αυτοπεποίθηση κι από την Beyonce.

This years #kids issue featuring@raq1010 And the talented @mjdadiva Team KidRaq #ModelConfidence Photographer:Ethan O.X Project "I’m 6yrs old and have been diagnosed with Vitiligo for over a year and in my short time of life this past year has been my BEST year....my mother taught me that God isn’t finished creating his most favorite masterpiece....ppl stare bcuz they are uneducated and unaware....I’m always open to telling my story but the catch is my story is JUST beginning....I can do all things thru Christ who gives me strength" . . . #level21Magazine #kidsissue #HumbleBeginnings #IssaModel #MjDaDiva #SpottedBeautyQueen #VitiligoPRIDE #TeamKidRAQ #SoRareTheyStare #DesignerSkin #GodsGift#kidraqsunglasses #kidraqeyewear

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Level21 Magazine (@level21mag) στις

 

"Είμαι έξι χρονών και διαγνώστηκα με λεύκη εδώ και ένα χρόνο και στο σύντομο αυτό διάστημα της ζωής μου, η χρονιά που πέρασε ήταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ. Η μητέρα μου μου έμαθε ότι ο Θεός δεν έχει τελειώσει ακόμα με τη δημιουργία του πιο αγαπημένου Του έργου τέχνης. Οι άνθρωποι καρφώνονται και με κοιτάνε επειδή είναι αμόρφωτοι ή δεν ξέρουν. Είμαι πάντα ανοιχτή στο να λέω την ιστορία μου, αλλά το θέμα είναι ότι η ιστορία μου είναι ΜΟΝΟ η αρχή. Μπορώ να κάνω τα πάντα, χάρη στον Χριστό που μου δίνει δύναμη".

Σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι δηλαδή, η Maya είναι ακόμα μία απόδειξη ότι τίποτα δε μπορεί να σε σταματήσει από το να ακολουθείς τα όνειρά σου.

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ