VIRAL

Η 6χρονη fashion blogger που έχει λεύκη είναι το παράδειγμα που πρέπει να μιμηθείς σήμερα

Κάποιες φορές, χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο να μας πει τα αυτονόητα, ώστε να ξαναπιστέψουμε στον εαυτό μας. Κάποιες φορές αυτός ο άνθρωπος μπορεί να είναι κάποιος που δε φανταζόμασταν ποτέ. Σε αυτό το θέμα, θα σου συστήσω τη Maya Johnson, η οποία αν και μόλις έξι ετών, ξέρει πολύ καλά τι έχει σημασία στη ζωή.

Η Maya είναι έξι χρονών και έχει λεύκη. Παράλληλα ξέρει ότι αυτή η δερματική πάθηση, δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο για τίποτα στη ζωή της, αφού στηρίζει σθεναρά ότι έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο, και θα το κάνει. (Και γιατί όχι άλλωστε;)

 

 

Η Winnie Harlow, διάσημο top model με λεύκη, ξεχώρισε την εξάχρονη Maya χάρη στη δύναμη του instagram και την ανέβασε στα stories της – κάπως ετσι την είδα και εγώ – κι έτσι όλο και περισσότερος κόσμος ακολουθεί τη μικρή που έχει ίσως περισσότερο attitude και αυτοπεποίθηση κι από την Beyonce.

 

Είμαι έξι χρονών και διαγνώστηκα με λεύκη εδώ και ένα χρόνο και στο σύντομο αυτό διάστημα της ζωής μου, η χρονιά που πέρασε ήταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ. Η μητέρα μου μου έμαθε ότι ο Θεός δεν έχει τελειώσει ακόμα με τη δημιουργία του πιο αγαπημένου Του έργου τέχνης. Οι άνθρωποι καρφώνονται και με κοιτάνε επειδή είναι αμόρφωτοι ή δεν ξέρουν. Είμαι πάντα ανοιχτή στο να λέω την ιστορία μου, αλλά το θέμα είναι ότι η ιστορία μου είναι ΜΟΝΟ η αρχή. Μπορώ να κάνω τα πάντα, χάρη στον Χριστό που μου δίνει δύναμη“.

Σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι δηλαδή, η Maya είναι ακόμα μία απόδειξη ότι τίποτα δε μπορεί να σε σταματήσει από το να ακολουθείς τα όνειρά σου.