VIRAL

Αυτό το μοντέλο με νανισμό ανατρέπει τα δεδομένα στο χώρο της μόδας

Η Dru Presta είναι μια 21χρονη που έχει βάλει στόχο να αλλάξει τον κόσμο της μόδας, προσπαθώντας να κάνει τη βιομηχανία αυτή πιο ανεκτική στη διαφορετικότητα. Η ίδια έχει γεννηθεί με μια μορφή νανισμού και το ύψος της είναι γύρω στο ένα μέτρο. Αυτό βέβαια δεν την εμπόδισε να κυνηγήσει το όνειρό της.

Ποιο ήταν αυτό; Μια καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ.

Από όταν ήταν μικρή, η Dru βίωσε το bullying εξαιτίας της εμφάνισής της και της πάθησης που δεν της επέτρεπε να ψηλώσει. Το γεγονός ότι είναι η μόνη στην οικογένειά της που γεννήθηκε με νανισμό, την έκανε ακόμα πιο δακτυλοδεικτούμενη από τον περίγυρό της, αφού δεν είχαν ιδέα τι ακριβώς περνούσε η ίδια.

Όλο αυτό δεν έριξε στιγμή την αυτοπεποίθηση της Dru, η οποία μετακόμισε από τη Nevada στο LA και ξεκίνησε το μόντελινγκ, προκειμένου να σπάσει τα στερεότυπα της πιο σκληρής βιομηχανίας για την εικόνα μιας γυναίκας, και να εμπνεύσει τον καθένα να κυνηγήσει τα όνειρά της.

 

 

Θέλω να είναι όλοι αποδεκτοί στον κόσμο της μόδας. Θέλω να μπορεί ο καθένας να περπατήσει στο catwalk, σαν οποιονδήποτε άλλον, ακόμα κι αν το κάνει πάνω σε αναπηρικό καρότσι ή πατερίτσες.