VIRAL

Αυτή η κοπέλα θα σου αποδείξει ότι δεν πρέπει να δίνεις σημασία σε όσους σε κοροϊδεύουν

Η 18χρονη Salem Mitchell είναι η πιο φρέσκια δικαίωση για τα παιδιά και τους ανθρώπους που έχουν υποστεί οποιουδήποτε είδους bullying επειδή έτυχε να είναι ή να τους αντιμετωπίζει ο κόσμος ως διαφορετικούς.

Το κορίτσι αυτό λοιπόν έχει γίνει viral επειδή έχει πολλές και έντονες φακίδες στο πρόσωπό της. Ή περίπου γι’ αυτό. Οι φακίδες της είχαν γίνει συχνά αντικείμενο αρνητικών σχολίων από ανθρώπους που έλεγαν ότι είναι σαν να έχει κάποια δερματική ασθένεια, ή ότι μοιάζει με μπανάνα.

 

Η ίδια φρόντισε να απαντήσει σε αυτά τα σχόλια με μια ευφάνταστη φωτογραφία στην οποία ποζάρει δίπλα σε μπανάνες. Η λεζάντα; “Το Bullying για τις φακίδες μου μετατράπηκε σε μια καριέρα στο μόντελινγκ, ευχαριστώ αν είπες ποτέ κάτι καλό ή κακό, γιατί τελικά λειτούργησε υπέρ μου”.

 

Σήμερα η Salem Mitchell ανήκει στο πρακτορείο Ford Models και έχει φωτογραφηθεί για brands όπως Vogue, Gucci, Misguided, αλλά και το site της Beyonce.

so happy to share this!!! I had the absolute pleasure of shooting Beyoncé's Lemonade Merchandise with @danielavesco & @amcakes_ available on shop.beyonce.com

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SALEM (@salemmitchell) στις

…πάντα ήθελα να γίνω μοντέλο αλλά πίστευα πως αυτό είναι αδύνατο. Είμαι τρομερά χαρούμενη που είμαι κομμάτι ενός τόσο σημαντικού πρακτορείου και που η βιομηχανία της μόδας έχει αρχίσει να είναι πιο ανοιχτή“.

Ακόμα μία απόδειξη ότι κανείς δε μπορεί να σε σταματήσει όταν κυνηγάς τα όνειρά σου.