VIRAL

Αυτή η γυναίκα θα σου δείξει γιατί δεν πρέπει να θες να μοιάσεις στα μοντέλα του Ιnstagram

Η Ashley James, παρουσιάστρια και DJ, είχε για χρόνια, πολλά θέματα με την εικόνα του κορμιού της, τα περισσότερα από τα οποία δημιουργήθηκαν και συντηρούνταν για καιρό, εξαιτίας της υπερπροβολής των αψεγάδιαστων προτύπων από τα media.

Όταν, λοιπόν, ανέβασε στο Instagram της την ακόλουθη φωτογραφία με τα εσώρουχα, παρατήρησε ότι πολλά από τα σχόλια και τα μηνύματα που έλαβε, είχαν να κάνουν με το ότι το σώμα της σε αυτή την εικόνα είναι «κορμί – στόχος» για αρκετούς από τους ακόλουθούς της.

 

Έτσι, άρπαξε την ευκαιρία και – λίγη ώρα μετά – ανέβασε ακόμα μια εικόνα με τα ίδια εσώρουχα, χωρίς να ποζάρει και να ρουφιέται, αλλά να κάθεται με την κοιλιά της χαλαρή. Εκεί έχει δίπλες στο στομάχι, κυτταρίτιδα και το στήθος της φαίνεται πεσμένο. Στη λεζάντα, ανέλυσε γιατί είναι τρομερά λάθος να προσπαθούμε να αλλάξουμε τον εαυτό μας, όχι για να βελτιωθούμε εμείς οι ίδιοι, αλλά με κίνητρο το να μοιάσουμε σε κάποιον άλλον.

 

«Σε όλα τα υπέροχα κορίτσια (και τα αγόρια) που μου έγραψαν “goals” στο τελευταίο μου post ή μου έστειλαν προσωπικό μήνυμα… Αυτό είναι το ίδιο σετ εσωρούχων και το ίδιο σώμα. Συνήθιζα να κοιτάζω τα κορμιά των άλλων ανθρώπων και να φιλοδοξώ να τους μοιάσω, αλλά σας το ορκίζομαι, ακόμα και τα μοντέλα θέλουν να δείχνουν όπως και στις φωτογραφίες τους – πιθανότατα μισούσα τον εαυτό μου περισσότερο όταν έκανα μόντελινγκ. Κυτταρίτιδα, ραγάδες, βαρύτητα που ρίχνει τα φυσικά στήθη και οι “προβληματικές περιοχές” είναι πράγματα που ΟΛΟΙ έχουμε, οπότε παρόλο που εγώ ενθαρρύνω την υγεία και τους στόχους στο fitness, κάν’ το για τη δική σου ευτυχία και όχι επειδή ονειρεύεσαι να γίνεις σαν κάποιον άλλο. Πίστεψέ με, όλοι έχουμε καλές και κακές γωνίες. Απλά ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ αυτό επειδή εύχομαι να το ήξερα μερικά χρόνια πριν και επειδή νιώθω ότι σε όλους πρέπει να υπενθυμίζουμε να μην θέλουμε να μοιάσουμε στην τέλεια γωνία ενός άλλου ατόμου».