VIRAL

Αυτή η γυναίκα έχασε 30 κιλά χωρίς δίαιτα ή γυμναστήριο

Η Τiffany επάξια κερδίζει τη θέση της ανάμεσα στα κορίτσια που μας εμπνέουν να αγαπήσουμε το σώμα μας και να κάνουμε ό,τι θεωρούμε πως είναι καλύτερο γι' αυτό, αφού η μεταμόρφωσή της είναι συγκλονιστική.

Δεν φτάνει μόνο το ότι έχασε κάτι παραπάνω από 30 κιλά σε ένα χρόνο, αλλά και το ότι το κατάφερε χωρίς να πάει στο γυμναστήριο, ή να κάνει εξαντλητικές δίαιτες.

“Αποφάσισα να εγκαταλείψω 100 τοις εκατό το junk food. Όχι άλλα γλυκά, αναψυκτικά ή άλλα τέτοιου είδους πράγματα. Έκοψα τα γαλακτοκομικά και τη γλουτένη”, δηλώνει η ίδια στο Popsugar. Αφού σταμάτησε τα γαλακτοκομικά, είπε πως έχασε πάνω από 10 κιλά στους πρώτους δυο μήνες και ένιωθε καλύτερα από ποτέ στη ζωή της. “Δεν είχα ούτε υπερβολικές λιγούρες, ούτε τίποτα. Ήμουν ευτυχισμένη”.

 

Αντί να πηγαίνει στο γυμναστήριο, η Tiffany έκανε ασκήσεις στο σπίτι, βλέποντας  βίντεο στο youtube. Ήταν δύσκολο σητν αρχή και πατούσε  πολλές φορές “παύση”, ώστε να μπορέσει να πάρει ανάσες.

“Νιώθω τόσο καλά που χαμογελάω ξανά και είμαι πάλι αληθινά χαρούμενη”, λέει ενώ παράλληλα μιλάει και για τις νίκες πέρα από τη μάχη με τα νούμερα και τη ζυγαριά, όπως το να μπαίνει σε ρούχα  που της άρεσαν, αντί για εκείναν που απλά της έκαναν

 

“Όταν πήγαινα για ψώνια αγόραζα πάντα το XL από ό,τι κι αν ήταν και δεν το δοκίμαζα καν, επειδή δεν ήθελα να έρθω αντιμέτωπη με την πιθανότητα να μου είναι μικρό. Κατέληξα να έχω στοίβες με ρούχα που δε μου έκαναν επειδή ντρεπόμουν να τα επιστρέψω”. Τώρα εννοείται πως τρελαίνεται να δοκιμάζει ρούχα στα καταστήματα.

Τώρα πια η διατροφή της έχει ως εξής:

Πρωινό: μεγάλο ρόφημα με πρωτεΐνη,  φρούτα και γάλα από κάσιους

Μεσημεριανό: άπαχο κρέας (γαλοπούλα, κοτόπουλο κλπ) με λαχανικά

Βραδινό: μεγάλη σαλάτα με κάποιο dressing χωρίς γαλακτοκομικά και κοτόπουλο

Για σνακ προτιμάει μπάρες δημητριακών, ένα μήλο και φυστικοβούτυρο, καρότα, ή μη επεξεργασμένο φαγητό. “Προσπαθώ να περιορίσω τα σνακ, γιατί μπορούν να αυξήσουν πολύ τις θερμίδες χωρίς λόγο. Το να πίνω πολύ νερό είναι επίσης μια πολύ καλή συμβουλή”.

 

Το κλειδί στο ότι έμενε πιστή και σταθερή στο στόχο της ήταν ο κόσμος που την ακολουθεί στο instagram και της έστελνε  μηνύματα κάθε μέρα λέγοντάς της πως αυτή είναι το κίνητρό του. “Μου έλεγαν ότι θέλουν να χάσουν κι εκείνοι βάρος επειδή εγώ τους έκανα να πιστέψουν ότι μπορούν να το κάνουν. Είμαι το παράδειγμα για πολλούς ανθρώπους και μου δίνει κι εμένα έναν νέο στόχο, να μην τους απογοητεύσω. Θέλω όλοι να μπορέσουν να κάνουν αυτή την αλλαγή που κατόρθωσα κι εγώ να κάνω στη ζωή μου”.

Ακόμα, τη βοηθάει πολύ το να θυμάται πόσο μίζερη και καταθλιπτική ένιωθε πριν κάνει αυτό το τεράστιο βήμα στη ζωή της. “Δε θέλω να ξανανιώσω ποτέ έτσι. Πηγαίνω τα παιδιά μου στην παραλία και δεν ντρέπομαι. Δε θα μπορούσα ποτέ να εγκαταλείψω αυτό το συναίσθημα για χάρη του φαγητού”. 

Η συμβουλή της για όσους θέλουν να χάσουν κιλά είναι “Μην κάνετε δίαιτα. Η υγιεινή διατροφή και το να κινείτε το σώμα σας είναι αυτό που λειτουργεί. Οι εξαντλητικές δίαιτες και τα χάπια είναι όλα προσωρινά. Μόλις λύσεις το αληθινό πρόβλημα θα έχεις την πραγματική και μόνιμη λύση. Επίσης μην βιάζεσαι. Όταν χάνεις βάρος με  τον σωστό τρόπο, γίνεται πιο αργά. Αυτό είναι που πρέπει να αποδεχτείς. Είναι ένα ταξίδι, όχι ένας προορισμός”.