VIRAL

Αυτή η blogger θα σου μάθει να αγαπάς το σώμα σου μιλώντας καλύτερα γι’ αυτό

Η Fran Hayden είναι μια lifestyle blogger και υπέρμαχος του self-love, η οποία μέσα από τις προσωπικές της εμπειρίες και το δικό της ταξίδι στο δρόμο προς την αγάπη του εαυτού της, δίνει συμβουλές σε όσους την ακολουθούν και θέλουν να νιώσουν καλύτερα με το ποιοι και πώς είναι.

Η Fran, λοιπόν, έκανε ένα post στο οποίο κατέδειξε κάτι που συχνά δε σκεφτόμαστε όταν αναφερόμαστε στο κορμί μας και αυτό είναι ο τρόπος που μιλάμε γι’ αυτό. Το να μειώνεις την εικόνα σου σε κάνει απλά να νιώθεις χειρότερα μ’ εσένα και δεν σε οδηγεί στον στόχο: το να αγαπήσεις δηλαδή το ποια είσαι – για να μπορέσεις τελικά κάποια στιγμή αν θέλεις, να σε βελτιώσεις.

«Όταν τα σώματά μας περνούν εξονυχιστικό έλεγχο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το δέρμα μας ανήκει σ’ εμάς και μόνο σ’ εμάς. Εμείς αποφασίζουμε τι σχέση θα έχουμε με το σώμα μας. Εμείς αποφασίζουμε πώς θα καλλιεργήσουμε μια θετική σχέση ανάμεσα στο μυαλό και το κορμί μας, Εμείς αποφασίζουμε τη γλώσσα που θα χρησιμοποιήσουμε για να μιλήσουμε γι’ αυτό. Εμείς επιλέγουμε να ξεκινήσουμε συζητήσεις σχετικά με το σώμα που έχουμε.

Μην αφήνεις ποτέ κανέναν να σου υπαγορεύσει πώς θα έπρεπε να είναι αυτό το σώμα που αποτελεί το σπίτι σου. Εκείνοι δεν είναι υποχρεωμένοι να ζουν σε αυτό.»