ΣΩΜΑ

Σώμα χωρίς τοπικό πάχος σε χρόνο dt

Ξέχνα για πάντα το τοπικό πάχος και τη συσσώρευση λίπους με τις αναίμακτες, μη επεμβατικές τεχνικές της Κρυολιπόλυσης και της laser λιπόλυσης που αποτελούν τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για τέλεια σιλουέτα.

Η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της δερματολογικής κλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, μας παρουσιάζει τις θεραπείες οι οποίες εφαρμόζονται στην κλινική με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Κρυολιπόλυση: Η δύναμη του ψύχους

Πρόκειται για μια μη επεμβατική, πρωτοποριακή τεχνική η οποία εκμεταλλεύεται την αποδεδειγμένη βάσει μελετών, αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στο ψύχος. Η θεραπεία της Κρυολιπόλυσης είναι εντελώς ανώδυνη και αναίμακτη, και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες. 

Η διαδικασία: Ο γιατρός εφαρμόζει την κεφαλή της συσκευής  στην προβληματική περιοχή και την ψύχει επί 20-45’ σε θερμοκρασία έως -15C, οδηγώντας τα λιποκύτταρα στην κρυσταλλοποίηση και στη συνέχεια στην απόπτωσή τους (καταστροφή). Στη συνέχεια, τα κατεστραμμένα και ρευστοποιημένα, πλέον, λιποκύτταρα απομακρύνονται σταδιακά μέσω των φυσικών μεταβολικών διεργασιών του οργανισμού μας. Το αποτέλεσμα αρχίζει να γίνεται ορατό λίγες μέρες μετά τη θεραπεία, είναι μόνιμο, ενώ μπορεί να γίνει ακόμα πιο ολοκληρωμένο αν συνδυαστεί με άσκηση και σωστή διατροφή, όπως τονίζει η Δρ. Τσιατούρα. 

Η κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, οι γλουτοί και το εσωτερικό των μηρών όπου υπάρχει συσσωρευμένο λίπος, αποτελούν τα ιδανικά σημεία εφαρμογής.

Τέρμα στο νυστέρι! Μόνο laser SmartLipo

Αν επιθυμείτε να εξαφανίστε αναίμακτα και ανώδυνα το τοπικό πάχος, η πρωτοποριακή laser λιποαναρρόφηση θα σας χαρίσει το αποτέλεσμα που θέλετε μέσα σε 1 μόνο συνεδρία. Το Laser Smartlipo είναι μία καινοτόμος τεχνική, με την οποία επιτυγχάνουμε άμεσα λιπόλυση και λιπογλυπτική χωρίς την ταλαιπωρία ενός χειρουργείου, χωρίς ουλές, σημάδια και ράμματα.

Η διαδικασία: Αρχικά ο γιατρός εφαρμόζει τοπική αναισθησία στον υποδόριο ιστό, όπου είναι συσσωρευμένο το τοπικό λίπος. Στη συνέχεια, το laser εισέρχεται, μέσω μιας οπής 1 χιλιοστού, στην προβληματική περιοχή και λιώνει τα λιποκύτταρα, χωρίς όμως να τραυματίζει τους γύρω ιστούς. Τέλος, εισέρχεται μία ατραυματική μικροκάνουλα αναρρόφησης η οποία αναρροφά το ρευστοποιημένο λίπος, βελτιώνοντας έτσι το περίγραμμα του σώματος, χάνοντας πόντους και εξαφανίζοντας ακόμα και την πιο επίμονη μορφή κυτταρίτιδας. 

 

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά σε περιοχές του σώματος που συσσωρεύουν επίμονο λίπος όπως γλουτοί, το εσωτερικό των μηρών, τα γόνατα, η κοιλιά και οι βραχίονες.  

Η laser λιπόλυση είναι μια απλή, εντελώς ανώδυνη και ασφαλής μέθοδος, δεν απαιτεί νοσηλεία και γενική αναισθησία, γίνεται στο ιατρείο από εξειδικευμένο ιατρό και διαρκεί γύρω στα 40 λεπτά ανάλογα με την περιοχή που εφαρμόζεται. 

  Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της δερματολογικής κλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφτείτε το site.

Ή καλέστε:

Αθήνα: 210 6980451

Κηφισιά: 210 6232220

Θεσσαλονίκη: 2310 224240

Πάτρα: 2610 226562

Ρόδος: 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040