SHARON STONE

Η Sharon Stone δεν είναι ηλίθια

Chris Pizzello/Invision/AP

Η Sharon Stone είναι μία γυναίκα πρότυπο. Μία γυναίκα που ξέρει να μιλά για όσα απασχολούν τις γυναίκες χωρίς να ωραιοποιεί καταστάσεις. Γιατί στην τελική, μόνο αν μιλήσεις με ειλικρίνεια θα μπορέσεις να ξορκίσεις τους δαίμονές σου, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Μιλά στο περιοδικό Allure για την ηλικία κι ανοίγει τα χαρτιά της διάπλατα.

Διάβασε ακόμα: Τα μυστικά διατροφής της Sharon Stone. Εγγυημένο αποτέλεσμα

 

«Μου αρέσει το σώμα μου πιο πολύ. Είμαι τόσο περήφανη για το σώμα μου. Όταν ήμουν νεότερη, όλοι μου έλεγαν τι ήταν λάθος στο σώμα μου – πολύ το ένα, πολύ το άλλο. Όταν πήρα τον ρόλο για την ταινία ”Βασικό Ένστικτο”, προσέλαβαν έναν makeup artist που μου έβαζε κιλά makeup κάθε μέρα και κάθε μέρα πήγαινα στο τροχόσπιτο και έκανα ντεμακιγιάζ. Αλλά δεν μου επέτρεπαν να διαλέγω εγώ τον makeup artist μου» αναφέρει.

«Νομίζω πως η ταινία  ”Βασικό Ένστικτο” δημιουργήθηκε την πιο κατάλληλη στιγμή στην ιστορία, καθώς σκιαγραφούσε όλους τους φόβους και τις αμφιβολίες μας καθώς και τη στιγμή της αλλαγής της εξουσίας για τις γυναίκες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Η συζήτηση συνεχίστηκε κι έφτασε σε ζητήματα φλέγοντα για τις γυναίκες αυτού του κόσμου. Κρίση ηλικίας, κοινωνική αποδοχή και ανθρώπινη αγένεια. Αυτό το τελευταίο είναι το πιο επικίνδυνο. Το πιο αθεράπευτα επικίνδυνο. Αυτό που δημιουργεί τα στερεότυπα και τα διαιωνίζει.

«Στα 40 μου δεν μπορούσα να εργαστώ, γιατί οι γυναίκες, όταν γίνονταν 40, δεν τους προσέφεραν δουλειές στο Hollywood. Ήμουν μια μητέρα με τρία όμορφα μικρά αγόρια. Ανάρρωνα από εγκεφαλικό επεισόδιο και βρισκόμουν στα δικαστήρια για την κηδεμονία του μεγαλύτερου παιδιού μου. Αλλά είχε κάτι υπέροχο αυτή η περίοδος με όλες αυτές τις προκλήσεις. Και παρότι κανείς δεν ήθελε να βγει ραντεβού μαζί μου-  κανείς δεν θα ήθελε μια γυναίκα που είχε τρία παιδιά – ήταν μια περίοδος συμφιλίωσης και αλλαγής και μια περίοδος που κατάλαβα τον εαυτό μου. Ήταν η περίοδος της μεγαλύτερης μου αλλαγής, αλλά και ταυτόχρονα η περίοδος που πίστευα ότι ήμουν πιο όμορφη από ποτέ».

«Οι άνθρωποι είναι απίστευτα αγενείς. Νομίζουν ότι αν είσαι όμορφη, πρέπει να είσαι ηλίθια, πρέπει να είσαι ρηχή. Εάν είσαι όμορφη θα πρέπει να σε κάνουν να αισθανθείς μικρή ή λίγη. Κάθε άτομο έχει χαρίσματα. Κι αν η ομορφιά είναι ένα από αυτά, θα πρέπει να τη δεχτούμε και να την απολαύσουμε» λέει με ένα χαμόγελο.

Ας απολαύσουμε τη ζωή μας. Τη δική μας ζωή. Ας ασχοληθούμε επισταμένα μόνο με αυτή κι ας αφήσουμε τις ζωές των άλλων στην ησυχία τους.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP