SHARON STONE

H Sharon Stone αναβίωσε τη θρυλική σκηνή από το “Βασικό Ένστικτο” και τη συνόδευσε με μια σπουδαία ομιλία

Vince Bucci/Invision/AP

Ένα σπουδαίο μήνυμα δύναμης μοιράστηκε με το κοινό που βρέθηκε στα βραβεία GQ Men of The Year στο Βερολίνο η Sharon Stone. Η 61χρονη ηθοποιός που έλαβε το βραβείο «Γυναίκα της χρονιάς», εκτός από τα λόγια της μοιράστηκε όμως κάτι ακόμα με το κοινό, τη στιγμή που άλλαξε τη ζωή της όπως είπε. Και η στιγμή αυτή ήταν το σταυροπόδι της στην ταινία «Βασικό Ένστικτο».

Διάβασε επίσης: Η Sharon Stone δεν είναι ηλίθια

«Κάποια χρόνια πριν πριν μας επιτραπεί να είμαστε αυτοί που είμαστε στις μικρές μας πόλεις, καθόμουν σε ένα στούντιο και ο σκηνοθέτης μου είπε: “Μπορείς να μου δώσεις το εσώρουχό σου γιατί το βλέπουμε στη σκηνή και δεν θα έπρεπε να το φοράς, αλλά δεν θα φαίνεται τίποτα”. Του είπα “Φυσικά”. Δεν ήξερα ότι αυτή η στιγμή θα άλλαζε τη ζωή μου» είπε και προέτρεψε το κοινό να βάλει τα πόδια του το ένα πάνω στο άλλο όπως έκανε κι εκείνη καθισμένη σε μία καρέκλα στη σκηνή.

 

«Όλοι θα έχετε μια στιγμή σαν τη δική μου, αυτή που θα αλλάξει τη ζωή σας, είτε το καταλάβετε εκείνη την ώρα, είτε αργότερα. Θα έχετε μία τέτοια στιγμή αν δεν την είχατε ήδη και θα σας ζητήσουν ευθύνες γι’ αυτήν, αν δεν σας έχουν ζητηθεί ήδη και οι άνθρωποι θα σας ρωτήσουν δύσκολες ερωτήσεις, αν δεν το έχουν κάνει ήδη. Η ώρα να αποφασίσετε τι θα κάνετε με το τρυφερό, σημαντικό, όμορφο, παθιασμένο, άγριο, το πιο σημαντικό πράγμα μέσα σας είναι τώρα. Θα σας πω τι έκανα εγώ. Εγώ το σεβάστηκα» είπε η Sharon Stone και υπενθύμισε σε όλους ότι έχουν κάθε δικαίωμα να νιώθουν δυνατοί.

«Στέκομαι εδώ ως γυναίκα της χρονιάς, όχι σαν άτομο αλλά για να είμαι με τις γυναίκες και από τις γυναίκες και να βρίσκομαι εδώ με την τρυφερότητά μου, τη χάρη μου και την αξιοπρέπειά μου. Ήταν δύσκολο να την έχω μόνο και μόνο αφού έκανα αυτό (σ.σ. το σταυροπόδι). Σας ευχαριστώ που με επιλέξατε ως γυναίκα της χρονιάς, γιατί υπήρχε μια εποχή που ήμουν απλά ένα ανέκδοτο»,  κατέληξε η Sharon Stone. Και τα χειροκροτήματα δεν σταμάτησαν στιγμή. Και νομίζουμε ότι λίγο πιο δυνατά θα ήταν εκείνα του 19χρονου γιου της Roan που την συνόδευσε στην τελετή βράβευσης.

Κεντρική φωτογραφία: Vince Bucci/Invision/AP