NICOLE KIDMAN

Η λεπτομέρεια στο φόρεμα της Nicole Kidman που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη

Η Nicole Kidman παρέλαβε το βραβείο της από τη Sofia Coppola στα Glamour Women of the Year και στα έξι λεπτά που μίλησε στο κοινό αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι η αγάπη που μας δίνουν οι άνθρωποι για να προχωρήσουμε και να ανοίξουμε τα φτερά μας να πετάξουμε.

Μιλώντας για φτερά, παρατήρησε το Dior φόρεμα με το οποίο επέλεξε να εμφανιστεί στα βραβεία η Nicole. Η λεπτομέρεια με το καρτούν με τα φτερά μπροστά, αποτέλεσε σίγουρα έμπνευση για τον λόγο της. Ή μήπως ο λόγος της ήταν το κριτήριο για την επιλογή του ρούχου.

 

“[…]Έχω έναν εκπληκτικό σύζυγο. Μου δίνει δύναμη και αγάπη και είμαι πολύ τυχερή γι’ αυτό. Ξέρω ότι πολλοί εδώ μέσα δεν το έχουν, αλλά εγώ το έχω και θέλω να του το αναγνωρίσω. Όσο δυνατή γυναίκα κι αν είμαι, χρειάζομαι βοήθεια και στήριξη[…] Πιστεύω στ’ αλήθεια πως πρέπει να μοιραζόμαστε την καλή αγάπη που δεχόμαστε, όποτε βλέπουμε ότι τη χρειάζονται. Ένα από τα πρώτα πράγματα που έμαθα δουλεύοντας για τη UN women, έιναι να στηρίζω τις γυναίκες. Και οταν στηρίζεις γυναίκες – θύματα βίας, τότε καταλαβαίνεις πόσο σημαντική είναι η αλληλεγγύη των άλλων[…] Ας χτίσουμε γέφυρες, φέρνουν κατανόηση, εμπάθεια, αλλά και αλλαγή. Αυτό χρειαζόμαστε, αλλαγή[…]Αισθάνομαι βαθιά υπόχρεη στους ανθρώπους της ζωής μου που με έκαναν αυτό που είμαι[…]Υποθέτω ότι αυτό που θέλω να πω είναι ευχαριστώ. Ευχαριστώ που με στηρίζετε και με αγκαλιάζετε, που μου επιτρέπετε να αποτύχω και να πέσω κάτω και να ξανασηκωθώ, να αγνοήσω τα ματωμένα μου γόνατα και να πετάξω. Και φοράω φτερά απόψε και θέλω να πω σε ολα τα νέα κορίτσια και αγόρια, ακόμα κι αν τα φτερά σας κοπούν, μπορείτε να τα φτιάξετε και να πετάξετε. Σας ευχαριστώ για την καλή αγάπη. Υπόσχομαι να τη μοιραστώ

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

*Πάντως εμένα μου θυμίζει κάτι σε Ίκαρο αυτό το ανθρωπάκι.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Evan Agostini/Invision/AP