DONALD TRUMP

Η Melania έδωσε μια πληρωμένη απάντηση στον Trump με την εμφάνισή της στη Σ. Αραβία

Πέρασαν μόλις δύο χρόνια και κάτι μήνες από τότε που ο Donald Trump σχολίαζε στο twitter την επιλογή της τότε πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Michelle Obama, να εμφανιστεί χωρίς μαντήλα στο πλευρό του συζύγου της και πλανητάρχη, Barack Obama, σε επίσημη επίσκεψή του στη Σαουδική Αραβία.

 

Πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι είναι υπέροχο που η κυρία Ομπάμα αρνήθηκε να φορέσει μαντήλα στη Σαουδική Αραβία, αλλά στην πραγματικότητα τους προσέβαλε. Έχουμε ήδη αρκετούς εχθρούς“, ανέφερε χαρακτηριστικά το tweet του τότε, τον Ιανουάριο του 2015.

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες εκείνος και η σύζυγός του, Melania Trump, έφτασαν στη Σαουδική Αραβία για την προγραμματισμένη επίσκεψη του πλανητάρχη στη χώρα και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ -φυσικά- δε φόρεσε μαντήλα, όπως άλλωστε το ίδιο έπραξαν σε πρόσφατες επισκέψεις τους στο κράτος η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ και η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι.

Evan Vucci/AP

Προφανώς και η Melania Trump είναι αυτόνομη προσωπικότητα και ντύνεται κατά πώς εκείνη ορίζει για τον εαυτό της και μπράβο της. Διπλό μπράβο, δε, γιατί με κάτι τέτοιες αφορμές μας αποδεικνύει ξανά πόσο καιροσκόπος υπήρξε ανέκαθεν ο σύζυγός της και ότι έχει πει και γράψει πολλές φανφάρες απλώς για να κάνει φασαρία.

Κεντρική Φωτογραφία: Evan Vucci/AP