ΜΑΓΙΟ

Αυτή η γυναίκα φόρεσε για πρώτη φορά μπικίνι μετά από 20 χρόνια και να τι συνέβη

Η Jazzmyne αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον μεγαλύτερό της φόβο: να φορέσει ένα μπικίνι στην παραλία για πρώτη φορά. Το Buzzfeed τράβηξε σε βίντεο αυτό της εγχείρημα, προκειμένου να το συμπεριλάβει στην καμπάνια του "You Do You".

Όπως θα τη δεις να εξομολογείται στο βίντεο, είχε πάντα θέμα με το σώμα της, την εικόνα του και το τι θα πουν οι άλλοι. Τα πρότυπα των κατάξανθων, καλλίγραμμων γυναικών είχαν γίνει κάτι σαν ιδανικά στο κεφάλι της και δεν την άφηναν να εκτιμήσει το ίδιο της το κορμί.

Μετά από θεραπείες και διάφορες διατροφικές διαταραχές, η Jazzmyne αποφάσισε να τολμήσει να φορέσει μπικίνι σε κοινή θέα και να βγει στην παραλία. Όπως λέει αυτό που την οδήγησε στην απόφαση αυτή, ήταν το γεγονός ότι έβλεπε γυναίκες με περισσότερα κιλά από εκείνη, να φορούν μαγιό και τις στήριζε και χαιρόταν με την εικόνα αυτή. Όταν όμως έβλεπε το μαγιό πάνω της, απογοητευόταν και δεν το τολμούσε.

Στο δρόμο του να αγαπήσει τον εαυτό της όπως είναι, βρήκε το θάρρος και βγήκε στην παραλία με μπικίνι. Στην αρχή την κυρίευσε το άγχος, και το “τι θα πει ο κόσμος;”, όμως λίγη ώρα μετά αποφάσισε να τους γράψει όλους και να κάνει αυτό που πρέπει.

H ίδια έκανε ακόμα κι ένα post στο Instagram της λέγοντας πόσο αγαπάει τώρα πια να βλέπει τον εαυτό της να φοράει μπικίνι.