VIRAL

Αυτή η blogger εξαφανίζει την κυτταρίτιδα με μία κίνηση

Μια fitness blogger από την Αυστραλία έχει μπει δυναμικά στην ομάδα των social influencers που προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας δώσουν να καταλάβουμε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό και συνηθισμένο να μην είναι τέλεια τα σώματά μας.

Αυτή τη φορά, η Sophie Allen ασχολήθηκε  με το – αρκετά κοινό – θέμα της κυτταρίτιδας. Υπάρχει και πιθανότατα θα συνεχίσει να υπάρχει ανεξάρτητα με το πόσο γυμναζόμαστε (η Sophie είναι επαγγελματίας γυμνάστρια), τι και πόσο τρώμε, ή αν προσευχόμαστε για την εξαφάνισή της.

Η ίδια ανέβασε δύο φωτογραφίες τις οποίες τράβηξε την ίδια μέρα και την ίδια στιγμή με τη μόνη διαφορά ότι στη μία έχει κυτταρίτιδα στα οπίσθιά της, ενώ στην άλλη όχι.

Απλά είμαι ειλικρινής με όλους σας. Έχω κι εγώ κυτταρίτιδα η οποία φαίνεται όταν πιέζω τα οπίσθιά μου και εξαφανίζεται όταν τα σπρώχνω ελαφρά προς τα έξω. Μην αφήνετε το instagram να σας αποθαρρύνει απ’ όσα έχετε καταφέρει, επειδή παίζει πολλή επεξεργασία, τέντωμα, πόζα, γωνίες, φωτισμός και όλα αυτά. Το κάνουμε όλοι, απλά μην αυτομαστιγώνεστε αν βλέπετε συνέχεια γυναίκες χωρίς κυτταρίτιδα εκεί έξω. Πρέπει να αγκαλιάσουμε και να αγαπήσουμε τα κορμιά μας ως έχουν, ενώ δουλεύουμε σκληρά για να κάνουμε τους εαυτούς μας πιο υγιείς και δυνατούς“.