INSTAGRAM

Τρεις μαμάδες ανέβασαν γυμνή φωτογραφία τους στο Instagram. Μόνο μία όμως αφαιρέθηκε

Η Αlys Gagnon, μετά από μια γενναία μάχη με τον εαυτό της, αποφάσισε να ανεβάσει μια γυμνή φωτογραφία της στο Instagram για να αποδείξει στις γυναίκες ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τα κορμιά τους. Δώδεκα ώρες μετά το post όμως, το Instagram την αφαίρεσε, επειδή δε συμφωνεί με τους όρους χρήσης του.

 

Στη φωτογραφία μπορείς να δεις το γυμνό κορμί της Alys, αλλά η ίδια κρύβει με τα χέρια της τις θηλές της και την ευαίσθητη περιοχή της. Η φωτογραφία της – όπως λέει και η ίδια – δεν παραβιάζει τους όρους χρήσης του social medium, αφού αυτή τη στιγμή, υπάρχουν ακόμα online δύο παρόμοιες φωτογραφίες με τη δική της.

#liberated

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

 

H Gagnon γράφει “Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές στις φωτογραφίες, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να υποθέσω ότι η δική μου αφαιρέθηκε επειδή οι εικόνες χοντρών, αρετουσάριστων γυναικών που δεν ποζάρουν, αλλά είναι περήφανες και με αυτοπεποίθηση, είναι προσβλητικές”.

Ελπίζω να ξέρεις πως αν στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη και νιώθεις ότι πρέπει να σκάψεις πολύ βαθιά για να βρεις την αυτοπεποίθησή σου, είμαστε όλες μαζί σου εκεί. Κάθε μια από εμάς. Και σε αγαπάμε.

“Ήταν πολύ σημαντικό για μένα το ότι ο σκοπός της φωτογραφίας μου δε χάθηκε”