SIZE MATTERS

Η μικρή κόρη του David Hasselhoff, Hayley, είναι plus size μοντέλο και άξια εκπρόσωπος του body positivity

Instagram/hhasselhoff

Ξέρεις τον David Hasselhoff κυρίως από το Baywatch, τη σειρά που όποιο λεπτό της κι αν παρακολουθούσες θα έβλεπες καλλίγραμμα κορμιά να τρέχουν πάνω κάτω στην παραλία. Στη σειρά που διαμόρφωσε το πρότυπο του beach body και τον βραχνά που τον συνοδεύει. Ε, η μικρή κόρη του πρωταγωνιστή της ήρθε να ανατρέψει τα στερεότυπα και να μας μάθει να αγαπάμε το σώμα μας.

Η 26χρονη Hayley Hasselhoff είναι plus size μοντέλο και έχει ξεκινήσει την καριέρα της από τα 14 της χρόνια. Η ίδια είχε δηλώσει πως ο αριθμός των plus size γυναικών αυξάνεται συνεχώς στο χώρο της μόδας. Όταν ξεκίνησα εγώ, τα πράγματα δεν είχαν καμία σχέση με το σήμερα που η μόδα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ανήκει και στις γυναίκες με καμπύλες. Πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε το σώμα μας για όλα όσα μας χαρίζει, όχι μόνο για όσα δείχνει. Όλες περνάμε στιγμές που νιώθουμε την αυτοπεποίθηση μας να κλονίζεται, αλλά πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας γι’ αυτό που είναι. Πρέπει να αγαπάμε αυτό που είμαστε σήμερα γιατί μόνο έτσι θα φτάσουμε σε αυτό που θέλουμε να γίνουμε αύριο». Όπως καταλαβαίνεις στην Hayley αξίζει να της βγάλεις το καπέλο.

 

View this post on Instagram

 

blush baby pink @marksandspencer @marksandspencerfashionpr

A post shared by Hayley Hasselhoff (@hhasselhoff) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hayley Hasselhoff (@hhasselhoff) on

«Πάντα ήξερα ότι ήμουν διαφορετική από τα υπόλοιπα κορίτσια. Είχα στήθος πολύ πριν εμφανίσουν εκείνα και φοράω σουτιέν από τα εννέα μου χρόνια. Τότε αισθανόμουν πολύ αμήχανα για το σώμα μου», έχει πει η ίδια στην βρετανική Telegraph και όπως θα δεις στις πιο κάτω φωτογραφίες, έχει ξεπεράσει κατά πολύ αυτή την αμηχανία.

 

View this post on Instagram

 

Having a great fitted, neutral bra in your wardrobe is key @elomilingerie Tori #elomilingerie #elomitori

A post shared by Hayley Hasselhoff (@hhasselhoff) on

Η πρώτη επαφή της Hayley με τον τηλεοπτικό φακό ήταν το 2010 όταν ο πατέρας της αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει στο reality show “The Hasselhoffs” το οποίο ωστόσο κόπηκε μετά από δύο μόλις επεισόδια. Βέβαια τελικά προβλήθηκε ολοκληρωμένο στο The Biography Channel της Βρετανίας. Το γεγονός ότι δεν έγινε διάσημη μέσα από το reality show καθόλου δεν πτόησε την Hayley, όπως δεν την πτόησε ποτέ ότι δε χωρούσε στα συνήθη στάνταρ της βιομηχανίας του θεάματος.

Και έχοντας δουλέψει από τα 14 της χρόνια στον χώρο της μόδας, τώρα χρησιμοποιεί το βήμα που της έχει δοθεί για να μιλά για το κίνημα του body possitivity. «Απλά μπορώ να λέω στα κορίτσια “αυτή είναι η ιστορία μου, αυτά είναι όσα πιστεύω για το σώμα μου, μπορείς να δεχτείς τη συμβουλή μου ή να την αφήσεις αλλά όπως και να έχει θέλω να σου κρατήσω το χέρι οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βιώνεις, γιατί θέλω να ξέρεις ότι υπάρχει αυτό ο άνθρωπος στον κόσμο που μπορείς να τον βλέπεις σαν πρότυπο και να νιώθεις ότι είναι εντάξει να είσαι εσύ, είναι ωραίο να είσαι εσύ» έχει πει στο site Engaging Women της Αυστραλίας.

 

View this post on Instagram

 

as seen on my #curve column in the November Issue of @marieclaireuk x #styledbyhays

A post shared by Hayley Hasselhoff (@hhasselhoff) on

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/hhasselhoff