BEYONCE

Για την Beyonce θα είναι πάντα καλοκαίρι

Γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Ιταλία φορώντας ένα υπέροχο ροζ σύνολο Lisa Marie Fernandez. Η Beyonce έσβησε τα κεράκια της παρέα με τον Jay Z και στο Instagram ανέβηκε το φωτογραφικό άλμπουμ. Την λες και εξαιρετική, την λες και υπέροχη.

 

 

«Στα 36 μου έχω γίνει μητέρα τριών παιδιών. Έχω θηλάσει δίδυμα. Έχω ανανεώσει τους όρκους με το σύζυγό μου έπειτα από δέκα χρόνια. Βρέθηκα πάλι στο Coachella, μετά την εγκυμοσύνη μου. Κυκλοφορήσαμε μαζί ένα album. Τα πάντα είναι αγάπη. Μαζί με την οικογένεια γυρίσαμε τον κόσμο και το λατρέψαμε. Αυτή η χρονιά ήταν μνημειώδης για εμένα. Ευχαριστώ το Θεό για όλα όσα έχω στη ζωή μου. Σας ευχαριστώ για τη θετική ενέργεια και τις ευχές για τα γενέθλιά μου. Κοιτάω μπροστά συνεχίζοντας να μαθαίνω από το παρελθόν μου. Ζω το τώρα και παραδίνομαι στο μέλλον.»

 

Η μητέρα της, Tina Lawson, έγραψε για τα γενέθλιά της: «Ορκίστηκα να σε αγαπώ και να σε λατρεύω κάθε μέρα, για το υπόλοιπο της ζωής μου. Κάποιες φορές δεν μπορώ να πιστέψω ότι από όλους τους φανταστικούς ανθρώπους στον κόσμο, επιλέχθηκα εγώ για να γίνω η μητέρα σου. Σε αγαπώ, η μαμά.»

Με δικά της λόγια

«Όταν αγαπάς και αποδέχεσαι τον εαυτό σου, όταν ξέρεις ποιος πραγματικά νοιάζεται για εσένα, όταν μαθαίνεις από τα λάθη σου, τότε σταματάς να νοιάζεσαι για το τι σκέφτονται για εσένα όσοι δε σε ξέρουν.»

«Δε χρειάζεται να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Πρέπει απλώς να ακολουθώ την καρδιά μου και να συγκεντρωθώ στο τι θέλω να πω στον κόσμο. Κυβερνώ το δικό μου κόσμο.»

«Η δύναμη δε σου χαρίζεται έτσι απλά. Πρέπει να την πάρεις από μόνος σου.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/beyonce