CELEBRITIES

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Οι ρετρό φωτογραφίες από τα γενέθλια της μητέρας της

ndp

Μπορεί οι πιο δικοί μας άνθρωποι να φεύγουν κάποτε από τη ζωή αλλά οι ημερομηνίες των γενεθλίων τους μένουν πάντοτε χαραγμένες στο μυαλό μας. Αυτό συμβαίνει στην περίπτωση της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου που περίπου 1,5 χρόνο μετά την απώλεια της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη εξακολουθεί να τη θυμάται και να τη μνημονεύει με την παραμικρή αφορμή. Πόσο μάλλον όταν αυτή η αφορμή είναι μεγάλη και σημαντική, αφού σαν σήμερα η Ζωή Λάσκαρη θα γιόρταζε τα γενέθλιά της.

«12/12….Η μέρα που γεννήθηκες μανούλα… Εύχομαι να είσαι καλά… Το γέλιο σου… Η αγκαλιά σου… Η φωνή σου… Η μυρωδιά σου… Υπάρχουν μέσα μου… Πάντα θα σε κουβαλάω ότι και να κάνω, όπως πάντα θα το γιορτάζαμε σήμερα… Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ… Αφού με ξέρεις… Και όπως έλεγες ΠΑΝΤΑ… “Η Παναγιά μαζί σου αγαπούλα μου”… Όντως… Είναι μαζί μου… Σε λατρεύω αστέρι μου… Μου φωτίζεις τον δρόμο μου… Το νοιώθω» έγραψε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από το παρελθόν, όπου πόζαρε με την μητέρα της.

 

Η ίδια μοιράστηκε ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα από το παρελθόν και από χαρούμενους εορτασμούς των γενεθλίων της Ζωής Λάσκαρη, πάντα με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο, τον πατέρα της Μαρίας Ελένης στο πλευρό της μέσω Insta Story.

Instagram/mariaelenizoi

Instagram/mariaelenizoi

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency