CELEBRITIES

Zoe Kravitz: Στη νέα της φωτογράφιση είναι ίδια η μαμά της και η Πάολα

Photo by Rich Fury/Invision/AP

Πρόσφατα σου είπαμε πόσο μοιάζει η Zoe Kravitz με τη μητέρα της, την επίσης ηθοποιο Lisa Bonet. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η νεαρή πρωταγωνίστρια του Big Little Lies δέχθηκε να φωτογραφηθεί γυμνή για το περιοδικό Rolling Stones επαναλαμβάνοντας μία πόζα που 30 χρόνια νωρίτερα είχε κάνει για το εξώφυλλο του περιοδικού η μητέρα της. Μητέρα και κόρη έγιναν έτσι τα κεντρικά πρόσωπα του The Hot Issue του Rolling Stones με διαφορά τριών δεκαετιών και είναι σχεδόν σα δύο σταγόνες νερό.

View this post on Instagram

Life | imitates | art

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

 

«Η ζωή μιμείται την τέχνη» έγραψε η Zoe Kravitz αναρτώντας τόσο το δικό της εξώφυλλο όσο και της μητέρας της στο Instagram για να δείξει την απόλυτη ομοιότητά τους. «Πάντα αγαπούσα πολύ αυτό το εξώφυλλο. Όταν σκέφτομαι το Rolling Stone, αυτή είναι η εικόνα που πετάγεται στο μυαλό μου πάντα. Είναι πολύ χαρακτηριστική φωτογραφία της, είναι όμορφη» είπε η 29χρονη στο περιοδικό σημειώνοντας ότι η μητέρα της είχε απογοητευτεί που δεν χρησιμοποιήθηκε η γυμνή λήψη της στο εξώφυλλο.

instagram/zoeisabellekravitz

 

«Περισσότερο είναι ότι κάνω αυτό που είχε πρόθεση η μητέρα μου να κάνει» συμπλήρωσε η Zoe Kravitz. Και ως εδώ καλά.

Δεν θα περίμενες άλλωστε η Zoe Kravitz να έχει παρατηρήσει αυτό που σίγουρα παρατήρησες κι εσύ. Η Zoe και η μαμά της, μοιάζουν πολύ με τη δική μας Πάολα. Κι αν η Zoe την γνώριζε είμαι σίγουρη ότι στο post της θα το επεσήμανε κι αυτό.

Για τα πειστήρια που χρειάζεσαι για να διαπιστώσεις με τα μάτια σου την ομοιότητα, σου παραθέτουμε την πιο κάτω φωτογραφία. Κάνε τις συγκρίσεις σου λοιπόν.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Rich Fury/Invision/AP