CELEBRITIES

Lenny Kravitz: Το χιουμοριστικό του σχόλιο κάτω από την ημίγυμνη φωτογραφία της κόρης του, Zoe

Jordan Strauss/Invision/AP

Κάνουν παιδιά οι ροκ σταρς και καμία φορά πιάνεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται «πώς είναι να 'χεις για πατέρα τύπους σαν τον Lenny Kravitz ή τον Mick Jagger», που τα 'χουν κάνει όλα στη ζωή τους. Δηλαδή τι; θα καπνίζει το τσιγάρο της η Georgia May ή η Zoe κι ο μπαμπάς από δίπλα θα λέει, «μην καπνίζεις παιδί μου, δεν κάνει καλό». Αλήθεια τώρα;

Τώρα που τα λέω θυμήθηκα μία συνέντευξη που είχε δώσει πριν μερικά χρόνια η Jerry Hall κι είχε πει ότι ο frontman των Rolling Stones είναι πάρα πολύ αυστηρός με τα παιδιά του και δε σηκώνει πολλά πολλά. Rolling Stone είπα; τη φωτογράφιση της Zoe Kravitz για το Rolling Stone την είδες; Ο πατέρας της ο Lenny πάντως ναι, κι είχε να κάνει κι ένα δημόσιο σχόλιο.

View this post on Instagram

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Η Zoe που λες ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram τρεις ιδιαίτερα αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το εν λόγω shooting, στις δύο εκ των οποίων φοράει μόνο το μαύρο παντελόνι της, κι αυτό με το ζόρι.

Οι θαυμαστές ξετρελάθηκαν με το αισθητικό αποτέλεσμα κι έκαναν χιλιάδες σχόλια. Αν όμως πρέπει να ξεχωρίσουμε ένα, αυτό θα ήταν του μπαμπά Lenny, ο οποίος παρενέβη κάτω από την ακόλουθη φωτογραφία, γράφοντας «είναι κληρονομικό στην οικογένεια».

View this post on Instagram

Crack (S)killz.

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Ο τραγουδιστής αναφέρεται προφανώς σ’ εκείνο το αξέχαστο σκηνικό σε μία συναυλία του το 2016, όπου αν θυμάσαι, είχε σκιστεί το παντελόνι του επί σκηνής σε κομβικό σημείο στον καβάλο κι ο κόσμος τα είδε όλα, αφού ο καλός μας Lenny, μάλλον δεν είναι και πολύ φαν του εσωρούχου.

 

Aυτή την κληρονομικότητα υπαινίχθηκε προφανώς, σχολιάζοντας τη φωτογραφία της Zoe. Σόι πάει το βασίλειο των Kravitz.

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP

 

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;