CELEBRITIES

15 ζευγάρια του Hollywood που είναι μαζί περισσότερα από 15 χρόνια

Η Julia Roberts και ο σύζυγός της Danny Moder. Getty Images for CORE Gala Kevin Mazur

Ξέρεις ότι ένας χρόνος στην πραγματική ζωή απέχει πολύ από τη ζωή στον πλανήτη Hollywood. Και μπορεί να μην σου φαίνεται πολύ να μείνουν κάποιοι για 15 plus χρόνια μαζί όταν οι γονείς σου έχουν καβατζάρει τα 30 χρόνια σαν ζευγάρι, αλλά στο Hollywood κάτι τέτοιο είναι άθλος. Κόντρα, λοιπόν, στο γεγονός ότι οι περισσότερες celebrity ειδήσεις αφορούν χωρισμούς εμείς βρήκαμε και σου παραθέτουμε όλα εκείνα τα ζευγάρια του Hollywood που ανανεώνουν την πίστη σου στην αιώνια αγάπη (προς το παρόν τουλάχιστον).

Μπορεί ο κανόνας να θέλει την αγάπη να πεθαίνει στο Hollywood, αλλά προφανώς αυτό δεν ισχύει για όλους. Τουλάχιστον δεν ισχύει για τα παρακάτω ζευγάρια του Hollywood που πέρασαν τη δοκιμασία του χρόνου και δεν εγκατέλειψαν ούτε στα 5, ούτε στα 7 αλλά ούτε και στα 15 χρόνια τις σχέσεις τους.

Σε αυτά τα ζευγάρια του Hollywood υπάρχει ξεκάθαρα γοητεία, καμιά φορά υπάρχει γάμος, άλλες υπάρχει απλή συμβίωση, υπάρχουν απόγονοι ή και όχι, υπάρχει μια γεμάτη εμπειρίες ζωή και σίγουρα υπάρχει πολλή αγάπη. Ας τα δούμε.

Annette Bening & Warren Beatty- 29 χρόνια μαζί

ζευγάρια Hollywood Invision/AP / Evan Agostini

Μοιάζει σαν να είναι μαζί από πάντα, αλλά στην πραγματικότητα ο Warren Beatty και η Annette Bening ξεκίνησαν να είναι μαζί λίγο μετά το 1990. Τότε έπαιζαν μαζί στην ταινία Bugsy. Μετά το τέλος των γυρισμάτων ξεκίνησε η σχέση τους αφού αυτός την είχε ερωτευτεί με την πρώτη ματιά. Την κάλεσε σε δείπνο και παρά τις αμφιβολίες της πήγε. Έκτοτε είναι μαζί κι έχουν αποκτήσει 4 παιδιά.

Denzel & Pauletta Washington – 39 χρόνια γάμου

ζευγάρια Hollywood Invision/AP / Richard Shotwell

Το 1996 ο Denzel Washington αναδείχθηκε ο πιο sexy άνδρας εν ζωή από το περιοδικό People. Παρά τις ελπίδες των fan να κερδίσουν την καρδιά του, εκείνη ανήκε ήδη από το 1981 στη σύζυγό του Pauletta. Σε αυτά τα 39 χρόνια γάμου μπορείς να προσθέσεις και άλλα 6 χρόνια από την πρώτη τους γνωριμία και καταλαβαίνεις ότι εδώ πια μιλάμε για σχέση ζωής. Έχουν αποκτήσει 4 παιδιά και ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους, αρκετές δεκαετίες μετά στην Νότιο Αφρική.

Steve Carell & Nancy Walls- 25 χρόνια μαζί

Invision/AP / Chris Pizzello

Μπορεί ο Steve Carell να άργησε κάπως να γνωρίσει την επιτυχία που του άξιζε, αλλά στην προσωπική του ζωή έχει σταθεί τυχερός εδώ και πολλά χρόνια. Με την Nancy Walls γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν μαθήτρια σε ένα μάθημα αυτοσχεδιασμού που δίδασκε εκείνος και παντρεύτηκαν το 1995. Έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδια και όλα ξεκίνησαν όταν η Nancy τον έβγαλε από την αμηχανία που ένιωθε να της ζητήσει ραντεβού λέγοντας: «Αν κάποιος σαν εσένα μου ζητούσε να βγούμε σίγουρα θα έβγαινα μαζί του. Αν ήταν ένας άνθρωπος σαν εσένα». Το μήνυμα ελήφθη.

Michelle Pfeiffer & David E. Kelley – 27 χρόνια μαζί

ζευγάρια Hollywood Invision/AP / Jordan Strauss

Σε ένα ραντεβού στα τυφλά γνωρίστηκαν το 1993 η Michelle Pfeiffer και ο David E. Kelly. Πήγαν για bowlling και 10 μήνες μετά παντρεύτηκαν. Αυτό που λέγεται ότι έχει κρατήσει την αγάπη τους δυνατή για τόσα πολλά χρόνια είναι ο υποστηρικτικός χαρακτήρας του David.

Victoria & David Beckham – 23 χρόνια μαζί

Invision/AP / Joel C Ryan

Τα 21 χρόνια γάμου κλείνουν φέτος ο πρώην ποδοσφαιριστής και η σχεδιάστρια μόδας. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το 1997 και δύο χρόνια αργότερα επισημοποίησαν τη σχέση τους. Έχουν αποκτήσει 4 παιδιά μαζί και σχεδόν κάθε χρόνο βγαίνουν φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν. Η πραγματικότητα διαψεύδει κάθε δημοσίευμα.

Goldie Hawn & Kurt Russell – 37 χρόνια μαζί

ζευγάρια Hollywood Invision/AP / Jordan Strauss

Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 1996 όταν η Goldie Hawn ήταν 21 και ο Kurt Russel μόλις 16. Το πρώτο τους ραντεβού ήρθε το 1983. Το ζευγάρι που αποδεικνύει ότι ο γάμος δεν είναι απαραίτητος για την ευτυχία σου, έχει δηλώσει συχνά ότι το κλειδί σε μία μακροχρόνια σχέση είναι το ταίριασμα μεταξύ δύο ανθρώπων και η επικοινωνία. Κι όταν αυτοί οι δύο μιλάνε, εσύ κράτα σημειώσεις.

Sarah Michelle Gellar & Freddie Prinze Jr – 20 χρόνια μαζί

ζευγάρια Hollywood AP Photo / Nathan Strange

Το 2001 ξεκίνησαν να βγαίνουν δύο αστέρες των ’90s που αργότερα χάσαμε κάπως από την επικαιρότητα. Αρραβωνιάστηκαν τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς κι έναν χρόνο μετά παντρεύτηκαν όσο ήταν ακόμα και οι δύο στα μέσα της δεκαετίας των 20 τους χρόνων. Απέκτησαν δύο παιδιά και δεν σταμάτησαν να δουλεύουν τη σχέση τους. Κάπως έτσι, είναι μαζί μια εικοσαετία αργότερα.

Julia Roberts & Danny Moder – 18 χρόνια γάμου

ζευγάρια Hollywood AP Images / Frank Micelotta/Invision for the Television Academy

Γνωρίστηκαν το 2000 στο σετ της ταινίας “The Mexican”. Εκείνη πρωταγωνιστούσε και ήταν ακόμα ζευγάρι με τον Benjamin Bratt κι εκείνος ήταν κινηματογραφιστής και παντρεμένος με τη Vera Steimberg. Αλλά ήταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο όπως απέδειξαν όταν παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα. Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί και φροντίζουν να κρατούν τη ζωή τους μακριά από τη δημοσιότητα. Είναι ένα από τα πιο διακριτικά ζευγάρια του Hollywood κι ίσως αυτό να είναι και το μυστικό της επιτυχημένης σχέσης τους.

Barbra Streisand & James Brolin – 24 χρόνια μαζί

ζευγάρια Hollywood O James Brolin στο βάθος και στο προσκήνιο πάντα η Barbra. / AP Photo / Susan Walsh
O James Brolin στο βάθος και στο προσκήνιο πάντα η Barbra.

Πέρασαν 24 χρόνια από τότε που η Barbra Streisand βγήκε το πρώτο της ραντεβού με τον James Brolin. Είχαν γνωριστεί σε ένα πάρτι και η χημεία μεταξύ τους ήταν αδιαμφισβήτητη. Εκείνος είχε ξυριστεί και περιποιηθεί τον εαυτό του για το πρώτο τους ραντεβού και κέρδισε με την πρώτη την αγάπη της Barbra. Παντρεύτηκαν το 1998.

Catherine Zeta Jones & Michael Douglas – 22 χρόνια μαζί

Invision/AP / Richard Shotwell

Το πρώτο τους κοινό είναι ότι έχουν γεννηθεί την ίδια ημέρα, παρόλο που γεννήθηκαν αρκετά διαφορετικές χρονολογίες. Η σχέση τους ξεκίνησε από το Deauville Film Festival όπου γνωρίστηκαν το 1998. Ο άνθρωπος που τους σύστησε ήταν ο Danny DeVito. Αρραβωνιάστηκαν το 1998 και το 2000 παντρεύτηκαν. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και έχουν σταθεί ο ένας στο πλευρό του άλλου σε κάθε δυσκολία της ζωής. Το 2010 ο Michael Douglas διαγνώστηκε με καρκίνο στη γλώσσα ενώ η διαγνωσμένη με διπολική διαταραχή Catherine Zeta Jones πέρασε δύσκολα συναισθηματικά. Αποφάσισαν να χωρίσουν το 2013 αλλά η απόφασή τους κράτησε μόνο έναν χρόνο. Από το 2014 είναι και πάλι αχώριστοι και κερδίζουν επάξια μια θέση ανάμεσα στα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood.

Viola Davis & Julius Tennon – 17 χρόνια μαζί

AP Photo / Andrew Medichini

Η Viola Davis είχε εγκαταλείψει την ιδέα της αγάπης μέχρι που γνώρισε τον άνδρα της ζωής της. Όπως έχει πει άρχισε να προσεύχεται να γνωρίσει κάποιον σαν τον σύζυγό της και αυτός εμφανίστηκε στη ζωή της μόλις έναν μήνα αργότερα. Παντρεύτηκαν το 2003 και το 2011 υιοθέτησαν την κόρη τους Genesis.

Amy Adams & Darren Le Gallo – 18 χρόνια μαζί

ζευγάρια Hollywood Invision/AP / Jordan Strauss

Γνωρίστηκαν το 2001 και έναν χρόνο αργότερα συνεργάστηκαν στην μικρού μήκους ταινία “Pennies”. Τότε ήταν που άρχισε και ο έρωτάς τους. Ο ζωγράφος και ηθοποιός σύζυγος της Amy Adams απαίτησε ένα ραντεβού και τα υπόλοιπα πέρασαν στην ιστορία. Το 2010 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί και παντρεύτηκαν 13 χρόνια μετά.

Hugh Jackman & Deborra Lee Furness – 25 χρόνια μαζί

ζευγάρια Hollywood Invision/AP / Ki Price

Γνωρίστηκαν το μακρινό 1995 όταν έπαιξαν μαζί σε μία τηλεοπτική σειρά της Αυστραλίας από όπου κατάγονται. Έναν χρόνο αργότερα ο Hugh Jackman και η Deborra Lee Furness ήταν πλέον παντρεμένοι. «Εκείνη ήταν η σταρ κι εγώ είχα τσιμπηθεί πολύ μαζί της» είχε πει για τη γνωριμία τους ο ηθοποιός. Όπως κατάλαβες τα αισθήματα ήταν αμοιβαία.

Matt & Luciana Damon – 17 χρόνια μαζί

ζευγάρια Hollywood Invision/AP / Chris Pizzello

Ο Matt Damon γνώρισε την Αργεντίνα Luciana Barroso το 2003 όταν γύριζε την ταινία “Stuck On You”. Και κόλλησε. Έχουν αποκτήσει μαζί 3 κόρες, την Isabella, τη Gia και τη Stella ενώ ο Matt Damon μεγαλώνει ως κόρη του και την Alexia που είχε αποκτήσει η Luciana από προηγούμενο γάμο της. Η οικογένεια είναι αχώριστη και μοιράζεται τον χρόνο της μεταξύ του Miami, της Νέας Υόρκης και του Los Angeles.

Lisa Kudrow & Michael Stern – 25 χρόνια γάμου

ζευγάρια Hollywood AP Photo / Chris Pizzello

H Lisa Kudrow βρήκε την αληθινή αγάπη στην πραγματική της ζωή πολύ πριν γνωρίσει ως Phoebe τον Mike στα «Φιλαράκια». H ίδια έχει δηλώσει ότι ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά τον Γάλλο διαφημιστή Michael Stern όταν τον γνώρισε στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Εκείνος βρισκόταν σε σχέση οπότε η Lisa Kudrow περίμενε καιρό για την κίνησή του. Τελικά παντρεύτηκαν το 1995, έναν χρόνο αφού η Lisa Kudrow ξεκίνησε να παίζει στα «Φιλαράκια». Το μυστικό για τη διάρκεια της σχέσης τους σύμφωνα με εκείνη είναι ότι «Σεβόμαστε ο ένας την ανεξαρτησία του άλλου».