CELEBRITIES

Διάσημα ζευγάρια με διαφορά ηλικίας. Από 12 χρόνια και πάνω

Chris Pizzello/Invision/AP

Η ιδανική διαφορά ηλικίας για ένα ζευγαριού είναι η γυναίκα να έχει τα μισά χρόνια του άντρα συν 7. Αυτή η εντελώς ανυπόστατη θεωρία αποδίδεται πότε στον αρχαίων ημών φιλόσοφο Πλάτωνα και πότε σε κάτι μακρινούς Κινέζους συναδέλφους του. Ο Αριστοτέλης, από την άλλη, έλεγε πως το καλύτερο είναι ο άντρας να παντρεύεται στα 37 και η γυναίκα στα 18. Ευτυχώς που όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και σήμερα ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα σε ποια ηλικία θα ερωτευτούμε ο ένας τον άλλον. Αρκεί που συνέβη. Τα παρακάτω ζευγάρια είναι η πρότυπη απόδειξη.

Jason Statham & Rosie Huntington- Whiteley

Εκείνη καλλονή από τις λίγες, εκείνος η φωτογραφία δίπλα στο λήμμα «σκληροτράχηλος». Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν ραντεβουδάκια το 2010 και σήμερα είναι παντρεμένοι με παιδί. Η Rosie γεννήθηκε το 1987, όταν ο Statham έκλεινε τα 20 και ήταν ακόμα αθλητής της κολύμβησης.

George & Amal Clooney

Εκείνος 53 κι εκείνη 36. Όταν ο George γνώρισε την Amal, το 2013 μετά από παρότρυνση ενός κοινού τους φίλου είχαν 17 χρόνια απόσταση. Αυτή όμως είναι η μόνη τους διαφορά και σίγουρα όχι εκείνη που τους απέτρεψε από το να είναι μαζί. Άλλωστε ο George γέννήθηκε μεσήλικας.

 

Beyonce & Jay-Z

Νόμιζες ότι είναι συνομίληκοι; κι εγώ αλλά κοίτα να δεις που οι Carters έχουν 12 χρόνια διαφορά μεταξύ τους. Η Queen Bey γεννήθηκε όταν ο Jay θα πήγαινε στο γυμνάσιο.

 

Matthew McConaughey & Camila Alves

O Matthew γνώρισε την Camila το 2006, όταν εκείνη ήταν ακόμα μοντέλο της Victoria’s Secret. H μελαχρινή Βραζιλιάνα ήταν 24 ετών κι ο Matthew ένας 37χρονος φτασμένος γόης. Σωστά μέτρησες, 13.

Jordan Strauss/Invision/AP

Jordan Strauss/Invision/AP

Michael Douglas & Catherine Zeta- Jones

Η πρώτη γνωριμία έγινε στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Deauville τον Αύγουστο του 1998 χάρη στον Danny DeVito. Παντρεύτηκαν 2 χρόνια αργότερα. Τους χωρίζουν 25 χρόνια.

Rich Fury/Invision/AP

Rich Fury/Invision/AP

Mary- Kate Olsen & Olivier Sarkozy

Τα Μέσα υποδέχτηκαν το δεσμό τους με μεγάλη έκπληξη κι αυτό γιατί φαινομενικά η μία εκ των δίδυμων αδελφών Olsen και ο ετεροθαλής αδερφός του Nicolas Sarkozy δείχνουν κάπως αταίριαστοι. Αλλά η αντίθεση περιορίζεται μόνο στους αριθμούς. Η μινιόν Mary Kate είναι 17 χρόνια μικρότερη από τον πανύψηλο (1.9 μ.) Γάλλο τραπεζίτη.

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Harrison Ford & Calista Flockhart

Eίναι ένα από τα ζευγάρια που συχνά αυτοσαρκάζονται για τα χρόνια που τους χωρίζουν. Ο Han Solo και η πρωταγωνίστρια του “Ally McBeal” έχουν ηλικιακή απόσταση 22 ετών.

 

Kris Jenner & Corey Gamble

Μπορεί να μην έχουμε ιδέα τι επαγγέλλεται ο κύριος Corey, το μόνο σίγουρο είναι ότι περνάει πολύ καλά στο πλευρό της momager Kardashian. H ταυτότητα της Kris γράφει 63, του δε Corey, με τον οποίο είναι ζευγάρι από το 2014, 38. Τι είναι 25 χρόνια μπροστά στην αγάπη;

Willy Sanjuan/Invision/AP

Willy Sanjuan/Invision/AP

Sarah Paulson & Holland Taylor

Μια αδυναμία στις ώριμες συναδέλφους της την έχει η λατρεμένη μας Sarah. Μετά από μια μεγάλη σχέση με την 18 χρόνια μεγαλύτερή της Cherry Jones, η 44χρονη ηθοποιός ερωτεύτηκε την 75χρονη Holland Taylor, γνωστή από τον ρόλο της ως Evelyn Harper στο “Two and a Half Men”. 

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Hugh Jackman & Deborra Lee- Furness

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Χόλιγουντ, λένε οι φήμες, ο Hugh και η ξανθιά ηθοποιός- παραγωγός Deborra. Είναι παντρεμένοι από το 1996, έχουν υιοθετήσει 2 παιδιά και τα 13 χρόνια που τους χωρίζουν δεν στάθηκαν ποτέ εμπόδιο, παρά τις κακές γλώσσες που δεν βαριούνται να επισημαίνουν σε κάθε ευκαιρία ότι ο Hugh ερωτεύτηκε μια κυρία που θα μπορούσε να είναι θεία του.

Greg Allen/Invision/AP

Greg Allen/Invision/AP

Rupert Murdoch & Jerry Hall

Στα 87 του χρόνια ο μεγιστάνας των media μετράει 4 γάμους. Ο πιο πρόσφατος είναι εκείνος με την αιώνια πρώην του Mick Jagger, το 62χρονο τοπ μόντελ, Jerry Hall. Παντρεύτηκαν το 2016, στον Οίκο των Spencer στο Λονδίνο.

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

 

Κεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP