CELEBRITIES

Ζέτα Μακρυπούλια: Πρεμιέρα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο πλευρό της

ndp

Η θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος του Μ. Καραγάτση Γιούγκερμαν που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου στο θέατρο Πορεία, είχε την επίσημη πρεμιέρα της την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου. Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μία εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης, και πιο συγκεκριμένα σε διπλό ρόλο αφού υποδύεται και τη μητέρα του Γιούγκερμαν, Λίλη, που τον εγκατέλειψε όσο εκείνος ήταν ακόμα παιδί αλλά και την γυναίκα που ερωτεύεται, την Ντάινα. Για να την παρακολουθήσει σε αυτόν τον απαιτητικό και σημαντικό ρόλο της, βρέθηκε στο θέατρο ο σύντροφός της, Μιχάλης Χατζηγιάννης.

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

Το ζευγάρι παρόλο που δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις, δεν παραλείπει ποτέ στα πολλά χρόνια της σχέσης του να στηρίξει ο ένας τον άλλο σε κάθε περίσταση. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τη Ζέτα Μακρυπούλια να βρίσκεται ανάμεσα στο κοινό σε συναυλίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά κι εκείνον στην πλατεία του θεάτρου ή του κινηματογράφου στις πρεμιέρες της. Έτσι συνέβη και τώρα λοιπόν και το ζευγάρι πόζαρε για την περίσταση στον φακό του φωτογράφου, μόνο και με άλλους συντελεστές της παράστασης.

ndp

NDP Photo Agency

Ndp

Με τον Πολύδωρο Βογιατζή που παίζει επίσης στην παράσταση. NDP Photo Agency

ndp

Με τον σκηνοθέτη της παράστασης και τον συμπρωταγωνιστή της Γιάννη Στάνκογλου που υποδύεται τον Γιούγκερμαν. NDP Photo Agency

Εκεί φυσικά βρέθηκαν και οι τηλεοπτικές κάμερες που κατέγραψαν τις δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια μετά το τέλος της παράστασης. Μιλώντας για τη Ντάινα που υποδύεται και την ψυχρότητά της δήλωσε μεταξύ άλλων πώς η ίδια έχει βρει άλλο τρόπο να παίρνει αγάπη στη ζωή της, από την ηρωίδα της. Και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν σίγουρα κάπου εκεί γύρω χαμογελαστός.

 

«Έχει ξαναέρθει, με έχει δει στη γενική πρόβα και μου τα είπε εκεί. Όχι δεν είναι αυστηρός πολύ, αλλά κι εγώ είμαι πολύ εργατική οπότε όταν βγαίνω να παρουσιάσω κάτι πλέον θέλω να είμαι πολύ καλά οχυρωμένη, να το έχω δουλέψει καλά» είπε στις κάμερες για το πόσο αυστηρός είναι με την κριτική του ο σύντροφός της.

Η ίδια είχε μιλήσει σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις στο Κ της Καθημερινής για τη σχέση τους και για την ανάγκη τους να την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Με τον σύντροφό μου δεν κάνουμε δημόσιες εμφανίσεις – πέρα από το να πάμε μαζί σε μια πρεμιέρα, για παράδειγμα. Στις συνεντεύξεις πάντα έβαζα όρο να μην υπάρξει ερώτηση για τα προσωπικά μου. Και κάποιοι συνάδελφοί σας πήγαιναν πλαγίως. Με ρωτούσαν την άποψή μου για τις σχέσεις ή για τον έρωτα, για παράδειγμα, και μετά έβλεπα τίτλους προσαρμοσμένους στη δική μου ζωή. Ήταν ένας πόλεμος στον οποίο δεν μπορούσα με τίποτα να νικήσω. Οπότε έχω πια σχεδόν κόψει τις συνεντεύξεις, πλην ελαχίστων περιπτώσεων, όπως η δική σας» σημείωνε.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency