CELEBRITIES

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Ζέτα Μακρυπούλια: Η φωτογραφία “απάντηση” στις φήμες χωρισμού

NDP Photo Agency

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια αποτελούν ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Έτσι όταν πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να περνά σοβαρή κρίση στη σχέση του και την ηθοποιό και παρουσιάστρια να έχει μετακομίσει από το κοινό τους σπίτι στην Αιξωνή Γλυφάδας στο σπίτι της οικογένειας της στον Κεραμεικό, δεν θέλαμε να τα πιστέψουμε. Λίγες ημέρες μετά μία φωτογραφία που φιλοξενεί το Κυπριακό περιοδικό Beautiful People, μας αποδεικνύει ότι μάλλον οι φήμες αυτές δεν ισχύουν.

Το ρεπορτάζ του περιοδικού ισχυρίζεται πως το ζευγάρι είναι μαζί κι ευτυχισμένο και μάλιστα ο φακός του απαθανάτισε τον τραγουδοποιό και την ηθοποιό σε ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο. Το περιοδικό κυκλοφορεί στην Κύπρο την ερχόμενη Κυριακή.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ζευγάρι για περισσότερο από 9 χρόνια ενώ συχνά στις συνεντεύξεις τους καλούνται να απαντήσουν για το πότε θα παντρευτούν (καθώς η ελληνική κοινωνία δεν δείχνει να διαχωρίζει ακόμα και σήμερα την ευτυχία, την συντροφικότητα και τον γάμο). «Δεν είναι ότι οι καταβολές εμένα ή της συντρόφου μου είναι ιδιαίτερα προοδευτικές και υπερβολικά εκσυγχρονισμένες ώστε να αποκλείω το ενδεχόμενο των ιερών δεσμών, αλλά θεωρώ ότι μετά από μία τόσο μεγάλη περίοδο υπάρχει ένας έγγαμος βίος», είπε τα αυτονόητα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε παλιότερη συνέντευξη. Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε πιο πρόσφατα για την επιθυμία της να μη μιλά για την προσωπική της ζωή και πώς αυτό την οδήγησε στο να δίνει όλο και λιγότερες συνεντεύξεις. «Με τον σύντροφό μου δεν κάνουμε δημόσιες εμφανίσεις – πέρα από το να πάμε μαζί σε μια πρεμιέρα, για παράδειγμα. Στις συνεντεύξεις πάντα έβαζα όρο να μην υπάρξει ερώτηση για τα προσωπικά μου. Και κάποιοι συνάδελφοί σας πήγαιναν πλαγίως. Με ρωτούσαν την άποψή μου για τις σχέσεις ή για τον έρωτα, για παράδειγμα, και μετά έβλεπα τίτλους προσαρμοσμένους στη δική μου ζωή. Ήταν ένας πόλεμος στον οποίο δεν μπορούσα με τίποτα να νικήσω. Οπότε έχω πια σχεδόν κόψει τις συνεντεύξεις» είπε χαρακτηριστικά στο People.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency