CELEBRITIES

Η πολύ ειλικρινής εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα για τη μητρότητα: “Δύσκολα θα έκανα δεύτερο παιδί”

Instagram/Zetadouka.

Μια συνέντευξη με εξομολογητική διάθεση παραχώρησε η Ζέτα Δούκα στην Νάνσυ Παραδεισανού και την εκπομπή «Ελένη». Στην αυλή του νέου γυμναστηρίου - φυσικοθεραπευτηρίου του συντρόφου της Μιχάλη Χατζηαντωνά, η ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο, 2,5 χρόνια μετά την απόκτηση της κόρης της, Θάλεια, για το ενδεχόμενο μιας δεύτερης εγκυμοσύνης αλλά και την καταπόνηση που της προκάλεσε η πρώτη.

«Θα έκανες δεύτερο παιδί;» την ρώτησε η δημοσιογράφος κι εκείνη απάντησε χωρίς δισταγμό: «Δύσκολα. Γιατί βλέπω τις αντοχές μου, τις δυνάμεις μου, να μην είναι εκεί που πρέπει να είναι ώστε να πω ότι σε δύο χρόνια μπορώ να ζήσω αυτό που ζω τώρα με τη Θάλεια. Εδώ πέρα τώρα δεν μπορώ» ήταν η αφοπλιστική απάντηση της Ζέτας Δούκα.

 

Η ίδια σημείωσε επιπλέον: «Οργανικά δεν είμαι όπως ήμουν πριν, γιατί υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει βγει από μέσα και το έχει καταπονήσει το σώμα. Ιδιαίτερα στη δική μου περίπτωση που είχα έναν πολύ δύσκολο τοκετό. Κράτησε 26 ώρες και έκανα και πολλά ράμματα από κάτω γιατί ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά. Οπότε όλη αυτή η ιστορία το σώμα το δοκίμασε. Χρειάστηκε αρκετούς μήνες για να επανέλθει σε μία κατάσταση που μπορείς να πεις ότι είμαι όπως ήμουν».

Η Ζέτα Δούκα παραδέχτηκε ότι οι αντοχές της δεν της επιτρέπουν καν να βγαίνει και να ξενυχτά συχνά, και γι’ αυτό το λόγο ο σύντροφός της συχνά βγαίνει μόνος. «Αν ζήλευα θα πήγαινα μαζί. Δεν μπορώ να βγαίνω το βράδυ, δεν μπορώ να ξενυχτάω. Αν ξενυχτήσω όπως ξενυχτά ο Μιχάλης που θέλει να βγαίνει και βγαίνει μία φορά την εβδομάδα τουλάχιστον με τους φίλους του, την επόμενη μέρα μη σου πω και τη μεθεπόμενη θα είμαι άρρωστη» σημείωσε η Ζέτα Δούκα ενώ μπροστά στον σύζυγό της με χιούμορ δήλωσε: «Ο Μιχάλης θα κάνει δεύτερο παιδί. Πρέπει να κάνει ένα δεύτερο παιδί. Με άλλη, τι να κάνουμε αν εγώ δεν μπορώ»; και ο σύντροφός της ζήτησε να γίνει cut στο video.

Η ηθοποιός και μαμά δεν δίστασε να αναφερθεί και στα εγκλήματα εις βάρος των παιδιών που σημειώνονται στον κόσμο σημειώνοντας: «Το λέω και έχω το θάρρος της γνώμης μου ότι μπορώ να σκοτώσω έναν άνθρωπο που ασελγεί σε μικρό παιδί, το σκοτώνει, το βασανίζει ή ο,τιδήποτε». Καθολικά ειλικρινής όπως θα δεις και μόνη σου παρακάτω.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Zetadouka.