CELEBRITIES

Ζένια Μπονάτσου: “Το τι έκανε ο πατέρας μου στη ζωή είναι άλλο και άλλο από τι πέθανε”

ndp

Η Ζένια Μπονάτσου ετοιμάζεται για την συμμετοχή της στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Η νεαρή κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου και εγγονή της Ζωής Λάσκαρη στα πρώτα της βήματα, κλήθηκε να δώσει συνέντευξη με αυτή την αφορμή στο Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά. Στην συνέντευξή της η ίδια μίλησε και για τα σχόλια που γίνονται για τα αίτια θανάτου του πατέρα της, που έφυγε ξαφνικά το 2004.

«Γίνονται πολλά σχόλια για τον πατέρα μου ότι πέθανε από άλλα αίτια, ενώ καλύτερα ο κόσμος να γνωρίσει πριν μιλήσει. Το τι έκανε είναι άλλο στη ζώη του και άλλο από τι πέθανε. Όταν βλέπω σχόλια ότι ήταν επιλογή του να αφήσει την οικογένειά του επειδή έκανε κάποια πράγματα, και τα βλέπω από μικρή που κακό είναι που κάθομαι και ασχολούμαι, αλλά εμένα με ενοχλεί», είπε η Ζένια Μπονάτσου.

«Το τι έκανε ήταν δικαίωμά του. Δεν ήταν επιλογή του να αφήσει ένα παιδί και μία γυναίκα έτσι στα καλά καθούμενα γιατί ήθελε τη ζωή του ροκ. Και από όσο μου έχουν πει στα τελευταία του, είχε σοβαρευτεί πολύ, από όσο μου έχουν πει δηλαδή, γιατί είχε πάρει απόφαση να ασχοληθεί με την οικογένειά του. Ότι δεν θα είναι τόσο… φευγάτος», σημείωσε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Δες παρακάτω όλη την συνέντευξη, που αποτέλεσε και την πρώτη της ζωντανή τηλεοπτική εμφάνιση.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency