CELEBRITIES

Η Ζένια Μπονάτσου ερωτεύτηκε: “Χτυποκάρδια στο θρανίο” της δραματικής σχολής

ndp

H Ζένια Μπονάτσου συμμετέχει φέτος στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» σε σκηνοθεσία Λάκη Λαζόπουλου. Πριν από αυτό όμως, είχε ζήσει τα δικά της «Χτυποκάρδια» στη δραματική σχολή στην οποία φοιτά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη και κόρη του Βλάσση Μπονάτσου είναι ερωτευμένη με τον συμμαθητή της στην δραματική σχολή Σωτήρη Μανίκα. Οι δυο τους έχουν κάνει και την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση από το περασμένο καλοκαίρι όταν βρέθηκαν μαζί στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Πανικός στο υπουργείο». Όπως θα δεις στις πιο κάτω φωτογραφίες αν και η Ζένια φαινόταν να νιώθει άβολα με τον φωτογραφικό φακό, ο Σωτήρης ήταν απολύτως χαλαρός.

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορίνας Μανταγάρη, η Ζένια Μπονάτσου και ο Σωτήρης Μανίκας, από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν στην σχολή, ένιωσαν την έλξη ανάμεσά τους η οποία δυνάμωνε στο πέρασμα του χρόνου και εξελίχθηκε σε έναν δυνατό έρωτα. Στο διάστημα της γνωριμίας τους η Ζένια βίωσε την απώλεια της γιαγιάς της και ο Σωτήρης υπήρξε ένα δυνατό στήριγμα για εκείνη.

Η Ζένια Μπονάτσου είχε μιλήσει για τον σύντροφό της στην εκπομπή “The 2Night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Στην πρεμιέρα είχε έρθει η μαμά μου, ο φίλος μου… το αγόρι μου δηλαδή. Είμαστε δύο χρόνια μαζί. Είναι του χώρου, ηθοποιός», είχε πει ντροπαλά η Ζένια Μπονάτσου. Ο σύντροφός της φέτος συμμετέχει στην παράσταση «Το τελευταίο παιχνίδι» της Αναστασίας Βούλγαρη, στο θέατρο «Έαρ Βικτώρια».

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency