CELEBRITIES

Υβόννη Μπόσνιακ: Οι τελευταίες προετοιμασίες πριν το γάμο με τον Αντώνη Ρέμο

Instagram/yvonini

Αντίστροφα μετρούν οι ώρες ως τον γάμο του τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου με το μοντέλο Υβόννη Μπόσνιακ. Ο θρησκευτικός γάμος τους θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου σε ιδιωτικό εκκλησάκι στη Βαρυμπόμπη. Μέχρι τότε, η νύφη βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών, όπως μαρτυρούν και τα insta stories που αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην πρώτη της ανάρτησης ανέβασε την στιγμή του γαμήλιου μανικιούρ, ενώ το επόμενο story ήταν για να «εκθέσει» την κουμπάρα της, Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια, που έχει βαφτίσει και την κόρη του ζευγαριού, εμφανίζεται στο βίντεο να προσπαθεί να περάσει μια πίστα σε κάποιο παιχνίδι στο τάμπλετ.

Οι κουμπάροι  και το προσκλητήριο

Λίγες μέρες νωρίτερα διέρρευσε στο διαδίκτυο το προσκλητήριο του γάμου.  «Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας, το γάμο μας, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, στις 19.00, στην Βαρυπόμπη. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. Αντώνης & Yvonne, και η μικρή μας Ελένη» γράφει το λευκό προσκλητήριο. Στην συνέχεια γίνεται η «αποκάλυψη» των κουμπάρων που είναι οι νονοί της κόρης του ζευγαριού Κώστας Πηλαδάκης και Μαρία Μπεκατώρου αλλά και δύο ακόμη πρόσωπα: Ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο Γιάννης Παπαλέκας.

Το μπάτσελορ στη Μύκονο

Η Υβόννη και η φίλες της βρέθηκαν στα τέλη Αυγούστου στη Μύκονο όπου και απόλαυσαν το καλοκαίρι σε ένα Prolonged μπάτσελορ πάρτι.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/yvonini